New Posts New Posts RSS Feed - Basicgymone ili teretana-pomoc
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Basicgymone ili teretana-pomoc

 Post Reply Post Reply
Author
aleksandar123 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 20 Travanj 2012
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote aleksandar123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Basicgymone ili teretana-pomoc
    Posted: 23 Prosinac 2018 at 12:30
Postovani, ako ima tko iskustva s vjezbanjem u basic gym one, molim vas da podijelite kako bih se razrijesio doleme?
Naime, htio bih dobiti na masi i sad sam u dilemi da li da idem u teretanu ili u navedeni basic gym one?
S teretanom mi je malo problem sto nemam iskustva pa necu bit siguran je li dobro radim vjezbe? Internet je pun rutina vjezbanja za pocetnike pa sam vec nesto nasao a kako se izvodi vjezba cu pogledati na youtubeu.
Basic gym one mi se svida jer kombinira bodyweight i utege (koliko sam shvatio) a i grupni je pa mi se cini da je za pocetnika lakse tako dok se ne nauce vjezbe. A opet kako zelim dobiti na masi ne znam jel to ok ili sto?
Sve u svemu, svaka pomoc je dobrodosla.
Back to Top
iver View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove


Joined: 22 Svibanj 2012
Status: Offline
Points: 631
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote iver Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Prosinac 2018 at 12:27
Bok Aleksandar, ja godinama nisam bio u basic gym one-u, ali kako ti nitko nije odgovorio... Youtube te ne vidi, i ne ispravlja greške, pa odi na taj grupni trening, ali što više pitaj trenera(a da ne smetaš u odvijanju treninga) i traži interakciju, pa ćeš tako više i naučiti. Grupni trening baš i nije idealan za dobijanje mase, ali kako si početnik, svaki trening će ti pomoći u oblikovanju tijela, a osim toga steći ćeš i nešto jakosti i izdržljivosti potrebne za daljnji trening, pa mislim da takav trening može biti jako dobar početak, a dalje ćeš vidjeti kad dodje vrijeme za to. Nemoj se prilagodjavati ostalima iz grupe, nego jednostavno daj sve što možeš, bilo to više ili manje od nekih drugih.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.