Bodybuilding žene - previše ili ne? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Rujan 2010 at 16:53 |
|
Pokrenuo sam temu Mr. Olympia 20š0 pa bih volio prokomentirati sljedeci izgled žene:
Opišite ovu sliku u par rijeci... cisto da vidimo kako doživljavate ovakav oblik žene.. Mogu samo zamisliti s kakvim se predrasudama susrecu u svakodnevnom životu. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo da prokomentiran u par rijeci. nebi ga nikad stavija u nesto sta tako izgleda, ali to nema nikakve veze s time da cijenin trud i rad te osobe, ali transvestiti mi izgledaju zenstvenije
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehehe..osobno koliko god volim malo mišicavije žene, volim kad zadrže ženstvenost. Na ovim ženama cak i lice poprimi muška obilježja...zapravo je cijela hormonalna slika preokrenuta...to mi je vec malo too much kad se netko igra s time, pogotovo zato što se one više nikad ne mogu vratit na staro..
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ne nisam se odvalio na ovu recenicu Btw, slažem se s tobom, žena treba izgledat kao žena a ovoj ženskoj je hgh unakazio osim tijela i facu. Lici na Majkl Džeksona |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Soner, a ti sigurno sanjas takve zene |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Yea, ofc, sanjam kako me natjerava po sobi sa iglom i ampulom
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A danas sam s gustom odradio trening na vreci.. i nakon toga oderao listove u teretani.. vreca bome iscrpi dovoljno.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajmo se prebacit u trening, Zoki ce nas ubit ako zaspamamo i ovu temu |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
frajer s perikom
|
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
u mojoj rodnoj grudi bi rekli: 'vuk s pi*dom'.
|
||
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim da ima puno ženstvenijih nacina za izgraditi svoje
tijelo ... ovako nešto mi nije lijepo ni na muškarcu a kamoli na ženi ... |
||
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ona se cini sretnom! who cares what we think!
|
||
LiveStrong
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije bitno kakva se ona sebi cini, ovde mi raspravljamo kakva se nama cini, i normalno da nju boli neka stvar(koju vjerojatno ima) sta mi mislimo, ali imamo pravo mislit sta ocemo. ja san i u svom š. postu napisa da to sta se meni gadi nije razlog da ne cijenin trud, jer virujen da je ,,ona,, to sama zelila nevirujen da je iko silija na to
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
joj, raspravljate kako se vama cini; mislim, ko da je ovo privlacno, pa jasno svma da nije; meni više ko da je stavljeno ovdje za zgražanje...bzvz
|
||
LiveStrong
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I meni..i sam naziv teme je bezvezan. Mislim bez uvrede modu...ali stavio si temu sa upitom previše ili ne, i sad ljudi ostavljaju komentare koji su suvišni...... Neki nikako da shvate da je ovo sport...a ne natjecanje u ženstvenosti i miss svijeta, universe ili kaj vec, meni je recimo to najvece sra.je ikad....
.... i nikog ne zanima di bi ga tko od gospode stavio ili nebi, nema veze sa ovom temom...to možete otvoriti u off :P ..... Edited by dalila |
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@zmaj: nisi jedini, ni ja nebi gurao u ovo...no way...
|
||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |