Bolesno jako :) |
Post Reply |
Author | |
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Travanj 2009 at 11:29 |
http://www.funvideoworld.com/video/604/Workout
Vidio sam slicne pizdarije po parkovima kako peglaju, ali ovo je bolesno - mislim da cete se složit Edited by Jdot |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
nešto slicno je vec bilo na forumu..
to su najjace vježbe, kakva teretana.. svi moguci mišici sudjeluju u jednoj vježbi |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ono na drvetu mi je najjace... lol
Al tak nigeri rade... no gym, parkic is cool.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
predobro
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ono sto je najbolje sto oni to izvode ko od sale.
Ja sam davno postavio jedan slican filmic...odkuda im takva snaga? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je prava snaga. Za takvu ekipu znaš da se ne roka nedopuštenim supstancama i da je to prava "muscle životinja."
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve je stvar treninga.. prošlo ljeto kada sam s tatom izimprovizirao nekakvo vratilo u dvorištu nisam mogao napraviti niti jedan pravi zgib.. nakon toga sam 2 mjeseca svaku vecer iz zezancije radio samo te zgibove, razne kombinacije i nacine.. zanimljivo je da mi je to toliko prešlo u naviku, da sam nekoliko puta kada bih nekoga najrađe udario (gadno doba, š. razred gimnazije ) izletio na dvorište i napravio par zgibova da se ispušem. jedne veceri sam se tako zatekao kako radim 30+ komada bez pretjeranog napora, cak mislim da sam i trpao nekakve utege u ruksak na leđima tada sam se opcenito odlicno osjecao i super izgledao. najbolji efekt je bio na trbušnjacima i latovima - (znaci onaj popularni "trokut" kojega voli muška populacija nije mi nikada bio izraženiji nego tada) ne znam koliko je to dizanje bilo presudno, ali napredak je bio ogroman i na ostalim spravama u teretani. zatim sam završio u Hercegovini, pa na moru... nedugo zatim i u bolnici koja je bila kobna, š000 koraka unazad i sve isponova također je zanimljivo kako danas sigurno mogu dici š5kg više na benchu, lat mašini ili štatigajaznam, ali nema šanse da napravim š0 pravilnih zgibova brrr... da ne kašljem ovoliko i da mama spava, sada bih se sletio u dvorište pokušati par komada |
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
e sad baš , cim se taj roka, otom potom |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha.. po cemu znaš zoki molim te.. tamo u getu je depo testa jeftiniji nego big mack!!!
što se tice zgibova ja baš napravio konstrukciju od željeza.. sad cu da rokam .D |
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma s cim god se rokali tip je prejak u svakom slucaju
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
to stoji.. mislim da sma gledoa snimak gdje povuce 300 kg u deadliftu
|
|
Lovro
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo mi izgleda ko kung-fu parodije
|
|
Irena
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wow
svaka cast ovom tipu, bio na necemu ili ne ali izgleda da zna što radi |
|
tina90
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
do jaja! :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |