Bugarska torba - ovako se vjezba! |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Listopad 2011 at 14:46 |
Danas smo objavili clanak o bugarskoj torbi, procitajte ga ovdje:
Bugarska torba : rekvizit za novu fitness generaciju No, nije to toliko bitno (salim se), otkrili smo jednu cool FITovku! Pogledajte ju kako vježba s bugarskom torbom: Ime joj je Heather Mc French, she is IFBB Figure Star! Zaista je star! što kažete? A ovaj rekvizit ce uskoro svi zavoljeti: Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobra mala Slicne vježbe radi i Zuzana Bodyrock sa svojom sandbag....ova bugarska je maaalo drukcija. Ali su dosta skupe, postoji li kakva improvizacija |
|
Baha
Cita FAQ Joined: 22 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gledam i sve mi nešto cudno... kad ono, ne stenje! Dobra teta. Evo za sirote nas na buđetu Homemade Bugarka. Edited by Baha |
|
"Joy and happiness through a little bit of pain and agony - this is how it works here" (Tony Horton)
|
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
Oodlicno Baha!! Hvala za link, nije uopce teško napravit!! Samo ne znam koju kilažu da si stavim!?!? Ja imam 52 kg.... |
|
Baha
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ovo sam našla na netu. Neki frajer ih prodaje pa uz cenu imaš i težinu Velicina - Težina Znac po njemu 8 kg bi ti trebala dizat... iako verujem da moreš i više phi. Edited by Baha |
|
"Joy and happiness through a little bit of pain and agony - this is how it works here" (Tony Horton)
|
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
Super, hvala, kad (i ako) napravim stavit cu ovdje sliku
|
|
1Ivana
Cita FAQ Joined: 18 Listopad 2011 Location: Rijeka Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bebolina,
ja naravno nemam ovakvu vrecu,ali sam si prije nekih godinu dana napravila "sandbag" (kakav koristi Zuzka), od stare torbe za plažu, prekrojila, sašila, zalijepila duck tapeom, napravila rucke, popreko i sastrene i dobro mi služi Naravno kako je kucne izrade svako toliko treba pojacati šavove ili je preljepiti,ali tim zabavnije... Ja imam oko 60 kila (kako koji dan..hihi) i vreca mi je teška šš kg...jedini nedostatak ovakve vrece je što kilažu ne mogu mijenjati,jednom kad sam je dobro zaljepila... pozdrav
|
|
Baha
Post Options
Thanks(0)
|
Zakon! Idem i ja napravit jednu :)))
|
|
|
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
eee, zuzkina je dobra ali teže mi je to napravit nego ovu, nemam ni mašinu za šivanje ni debelu iglu za rucno šivanje, a ipak za to treba deblja igla i konac.... Da mana je što kad to zakamufliraš nema više gore/dole s ilažom....zato si sad napraviš ovu jel ti ok ta kilaža bila na pocetku ili malo preteška? Sad pretpostavljam da bi vecu kilažu.... |
|
1Ivana
Post Options
Thanks(0)
|
a baš sam gledala i ful je lako ju napravit...a imam i nekih starih guma u drvarnici..to je novi projekt..
i imaš pravo, povecala bi kilažu naravno!bar na š5 kila?!
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eto da se podsjetimo tko je doveo ovaj rekvizit na fitness.com.hr Sad ozbiljno, cisto da vidite kako izgleda homemade. p.s bugarska torba zvuci precudno, lol p.s2 Ivana, neznam kakva ti je trenutacna forma ali š5 ti možda bude previše... š0 - š2 vjerovatnije bolje Edited by Iluvatar |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
lluvatar - odali smo ti pocast u tekstu - zar nisi primjetio? :)
Pažljivije citaj. ;)
Edited by Mr G. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ali nigdje ne piše kako sam cool P.s ma nisam ga procitao, samo sam preletio, pa ga ostavio za poslje jer pišem nekakav seminar (malo se prebacujem sa novinarstva na znanstvenije stvari) hahaha. Ali lijepo od vas što ste me spomenuli ;) |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
1Ivana
Post Options
Thanks(0)
|
Kao prvo Iluvatar je cool!!!
a drugo,moj sandbag ima šš kila i imam je godinu dana i sad mi je nekako malo..iako znam da nije isto..probat cu napravit sa manje kila, pa cu dodat ako mi bude premalo...u svakom slucaju zanimljivo, vrijedi probat!... jedino što mi je u zadnje vrijeme sva oprema roza (znam, znam)...a ovo je skroz onako muški,crno, pa si mislim našit neke cvjetice...hahahahhahaha |
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
jesi li i ti sama radila svoju sandbag??
|
|
1Ivana
Post Options
Thanks(0)
|
da,da...sama...
imala sam neku staru veliku torbu za plažu, skroz cvrstu, u nju sam stavila pjesak,koji je u nekoj drugoj,manjoj vreci, rasporedila sve fino, zamotala torbu okola, sašila na ruke sve što je bilo potrebno i onda sve skupa obljepila duck tapeom rucke sam isto sama napravila, i to dvije popreko i dvije sa strane... ma ustvari nije tako teško kao što izgleda...
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |