Clare Nasir |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po meni - money, money, give me money!!!
Fitness industrija, danas se temelji na tome da s ovakvim primjerima navuce masu koja nema pojma o vježbanju, ne želi naucit nešto i potrudit se sami i onda jedna (tj.vec njih tisuce ima) smršavi kao i napravi DVD i pošto u anketi Hrvati žele smršavit ove godine, svi polude za tim, nakupuju i ocekuju cudo! Dobro, bolje da vježbaju nego da ne vježbaju, ali totalno me zbediraju takvi ekspresni savjeti! Isto ubijam se u teretani (ne racunajuci prije sportove) i pffffffffff... da zicer.... |
|
LiveStrong
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma davoru je garant bila ženstvenija prije vježbanja
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
davor voli prirodne |
|
Post Options
Thanks(0)
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
isuse, daj... nemoj mi kvarit rucak je je vidi se kod Clair neki visuljak na trbuhu, super je sve to, al definitivno ima tu rezuckanja, isisavanja isl... a šta se tice trbuha nakon poroda, to je kod svakog drugacije moja je nevista sad, god ipo nakon poroda mršavija nego ikad (uz 0 % napora), a nakon 2-3 miseca od poroda, trbuh joj se vratio u normalu, cak i bolje, lijepo joj se ocrtavaju mišici, iako, eto stvarno, ne vježba i jede slatko 24/7 sa druge strane, njena se prija vec 3 godine bori sa viškom i trbuhom od trudnoce.. tako da nema pravila |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja mislim da je malo pomogla kirurgija na trbuhu,iako sam ja poslije trudnoce imala potpuno ravan trbuh sve do prošla godine,pocelo mi se nešto skupljati,iako ne jedem drugacije nego prije..valjda su to godine.
Jedino ne kužim kak se riješila celulita na nogama,to ne ide s kirurgijom niti skoro s nicim drugim |
|
Post Options
Thanks(0)
|
hahahahha taj dio zapravo i ne vidimo baš... celulit je najgori odozada.... odnaprijed sve super a iza... uf... bolje ni ne gledat |
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš pravo
Zato je samo odnaprijed slikano |
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pfff koja promena, ne verujem!
Ali ova teta je unosila maksimalno š200 kalorija dnevno, da nije to malo malo?! |
|
Post Options
Thanks(0)
|
a za dijetu nije.. mislim, ona je dosta sitna, nema više od š.60, tako da... a i imala je nutricionistu koji je to sve pratio tako da je to sve izracunato.. |
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
A jes' dijeta, ali to mi svakako deluje malo cak i za dijetu i za neku sitnu osobu jos plus sto ipak trenira, nije kao da je samo bila na redukovanoj ishrani pa da moze sa tako malo da funkcionise Odnosno nije to toliko malo kalorija inace koliko mi deluje malo za osobu koja je na primer fizicki aktivna.
A otkud znam, ja to uvek i po sebi gledam, i ja sam sitna ali nekim danima je cak i meni š200 kalorija jaaako malo... |
|
Post Options
Thanks(0)
|
meni je š200 kcal 2 obroka... ( a sigurno ih na dan imam 6-7)
|
|
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prva reakcija wauuuu koja promjena...
Ali stvarno gdje joj je taj višak kože nestao!? nemoguce da je u 2 mjeseca zategnula i kožu. Ne vjerujem više tim americkim glupostima i trkiovima, bolju i realniju motivaciju se može pronaci ovdje na forumu. S mukom sam prihvatila cinjenicu da carobni štapic ne postoji i da se trebaš je*eno potruditi i za najmanji pomak, i onda ulete takve i prodaju foru da djed mraz postoji. Pih! |
|
Shut up and run! :)
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
da... kužim što hoces rec... meni je isto prva reakcija bila ono WOW... i onda me totalno izdeprimiralo.. mislim, mi obicni smrtnici
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da je neemoguca promjena vizualno kako je prikazano,
prva fotka je max loše uslikana,vjerojatno namjerno, onosla u baš se vidi sav celulit i sve....a druga, ako nije išla na plastic surgery, onda su imali photto shopu.... Jerr po onoj prvoj sici nebi rekla da ima extra kvalitetnu kožu. Evo ja sam puno kg skinula i puno cm.... i moram ici polako i sve radi viška kože.... i opet to nije sve utegnuto kako bi ja željela.. bez obziraa na kremicei masažice.... Možda je išla na neke tretmane laserom ili nešto....ali definitivno ima i dosta phot shopa..... |
|
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možda je ona na toj transformaciji radila godinama,a oni su
to radi marketinga skratilu u frazu za 2 mjeseca. Mogu mislit kako su ženske poludile za tim dvd-om |
|
Shut up and run! :)
|
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |