New Posts New Posts RSS Feed - D: Poduzmite nešto vec danas: smanjite posljedice sjedilackog nacina ž
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

D: Poduzmite nešto vec danas: smanjite posljedice sjedilackog nacina ž

 Post Reply Post Reply
Author
isavoraster View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 26 Veljaca 2015
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote isavoraster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: D: Poduzmite nešto vec danas: smanjite posljedice sjedilackog nacina ž
    Posted: 04 Rujan 2015 at 09:35
Svi komentari na temu: Poduzmite nešto vec danas: smanjite posljedice sjedilackog nacina života i vježbajte u uredu! (video)

Puno ljudi ima uredski posao zato je tema puni pogodak! Imo sam priliku isprobat stajaci stol i mislim da je odlicno rješenje za problem pretjeranog sjedenja u uredu. Problem je jedino što je poprilicno skup pa ga zato rijetko koja firma želi priuštiti svojim zaposlenicima. Ali tko god si ga želi nabaviti u privatnom aranžmanu za doma, toplo preporucam. Ja ga jos nemam ali zato imam stajaci stol u kuhinji dok jedem, a buduci da puno jedem isplati se :)
Back to Top
esoxlucius View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 20 Lipanj 2015
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote esoxlucius Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Rujan 2015 at 10:46
Slažem se sa tobom isavorastere, ja recimo doruckujem stojecki, a imam kolegu na poslu koji si je sam napravio dodatak na stolu da moze raditi za racunalom stojecki.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.