Želim izgledati kao... |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
tko je tammy? daj link
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na prvu mi je bilo WOOOW. Onda sam skužila da je to Zuzana. Ona mi ima prekrhko tijelo spram trbušnjaka. Mislim, svaka joj cast, ali not my cup of tea. Bolja mi je Jessica, koju je netko zakeljio. No... De gustibus... |
|
Dum spiro, spero.
|
|
spicy91
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 275 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://27.media.tumblr.com/tumblr_ljb90qzbnššqfz2d2o š_500.jpg
skužila sam kako stavit direkteno sliku Edited by spicy9š |
|
Discipline is remembering what you want.
|
|
spicy91
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
|
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlicna spicy
btw, sviđa mi se ova tvoja recenica ispod |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
spicy91
Post Options
Thanks(0)
|
meni je odlicna recenica,baš me tjera
ovu ste vec stavljali,ali moram opet jer je žena preeeee preee |
|
|
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
koje su ti te dvi?
imena!! |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
spicy91
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam ko su
i ja bih voljela znati,pogotovo od ove druge |
|
|
|
spicy91
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne kontam je'l na ovoj temi fantaziramo? Nekako mi nije poenta da stavim sliku tela koje je sve potpuno suprotno od mene same, to mogu do sutra da zelim ali ne bih dobila
Kontam da se postavlja kao neka bolja verzija sebe... |
|
spicy91
Post Options
Thanks(0)
|
ja ne znam kako cu ja izgledati kad skinem svo salo,ucvrstim sve mišice i dotjeram se skroz..nisam nikad bila vitka i fit tako da ne znam
a lijepo tijelo je lijepo tijelo..motivacije nikad dosta btw ova prva koju sam stavila,mislim da bih do toga mukotrpnim radom mogla doci..ova zadnja-nikako,jer moje ruke nikad nece tako izgledati |
|
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam, kod mene ovo nije slucaj jer mene ne moze motivirati zelja da izgledam kao neka osoba cije je telo za mene nedostizno usled na primer, razlika u genetici koliko god lepo bilo... Mene to moze samo skenjati. Koja motivacija moze da mi bude da zarko zelim da izgledam kao neka manekenka(cist primer, nije da zelim) a znam da je to apsolutno nemoguce jer je moja gradja/konstitucija totalno drugacija od njihovih pa ne mogu sve i da hocu? Zato pitam je'l se ovde fantazira ili se gleda ''realnije'' Ako je ovo drugo...Onda bih definitivno zelela izgledati kao neka gimnasticarka, najblize smo po konstituciji, sa tim sto su one zategnutije, cvrsce, oblikovanije, tanje... Bolja verzija mene Edited by Morrighan |
|
spicy91
Post Options
Thanks(0)
|
ja mislim da gledam realno jer znam da nikad necu imati jako vitko tijelo,a niti ne želim jer to ne bih bila ja
jednostavno želim skinuti salo i oblikovati tijelo,želim biti cvrsta i zategnuta..ne bih se bunila protiv plocica na trbuhu,a mislim da nie nerealno da i to želim želim definitivno tanje ruke,tanja bedra,a znam da cu morati itekako raditi na tome,i spremna sam |
|
|
|
Morrighan
Post Options
Thanks(0)
|
Ma sve okej, nisam rekla nista za tebe konkretno niti mislim da ti ne mozes da dostignes neki zeljeni izgled nego pitam generalno, vezano za temu... Mislim, u nekoj ekstra nemogucoj hipotetickoj situaciji ''dodje vila i mahne stapicem i ti izgledas kako god hoces'' bih i ja pozelela nesto sto nema veze sa mnom ali ovako...Ostajem na mogucim opcijama Edited by Morrighan |
|
spicy91
Post Options
Thanks(0)
|
ovo bi mi bio neki cilj kroz duže vrijeme..ovo je za mene savršenstvo!
|
|
|
|
Morrighan
Post Options
Thanks(0)
|
Koji stomak aaaauuuu...
|
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |