Želim izgledati kao... |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||||||
spicy91
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 275 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
predivno.i noge su mi preprepre...ma savršeno
|
|||||||
Discipline is remembering what you want.
|
|||||||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
Ja zelim biti i izgledati kao ova cica...u svakom pogledu.
http://www.youtube.com/watch?v=03rx2S6TVo4 Steta sto se na snimku ne vidi kako je gradjena... |
|||||||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
njene vizbice cinim u gymu i super mi je za razliku od suzane sta ono krene odma na vjezbice . |
|||||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
Meni je ovo smješno ... svaka "šuša" ocito može raditi video sa vježbama |
|||||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||||||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
|
|||||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
Bez uvrede ali ipak znam malo više od tebe pa i znam što je primjereno pocetnicima, te radim s istima, ova žena nije ništa posebno, pokazuje tipicne bodybulderske vježbe samo s jako malim opterecenjem ili bez istoga, velika mudrost! Ja definitvno nebih preporucio, ima milijun puta boljih stvari po internetu |
|||||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||||||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
Edited by Morrighan |
|||||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
Uvjek te sfrkane noge :O
p.s phoenixe, nedostaješ nam |
|||||||
|||||||
Morrighan
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
Hahahahahahahhaha
A nisu ovoj sfrkane, jedino sto ima finu spagu u vazduhu |
|||||||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
recimo nekome ko se nije pokrenija misecima odlucija vizbat i skinit kile,oblikovat se sigurno nebi rekla na ti vizbaj odma sa suzanom. iskreno ona mi se pari za neke naprednije vizbace sve te njene vizbice ,nije mi za sami pocetak odma. niko nije ni reka da nema bojih stvari po netu.uvik mos nac boje od bojega. |
|||||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
pa ja nisma niti pominjao zuzanu, samo sam rekao da je ova onako pomalo bezveze i da njene vježbice možda jesu ok ali da se može i bolje, a treba težiti boljem |
|||||||
|||||||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
|
|||||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
HEHehehehehehh evo me u pravo vrijeme, malomi j bolje zadnja 3 dana ,izgleda da me temperaturan napušta po malo,jedino sad nekaj s jetrom još,to bum videl u utorak,nadamse da me nebuju zadrzali u bolnici opet.... A kaj se slike tice....,odlicno si to primjetio.....takav reflex hvatanja stopalom imaju male bebe do jedno š2. mjeseca života,pošto je ova starija pretpostavljam da joj je artritis deformirao nožne prste |
|||||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
ajde neka si ti nnapokon bolje... tako da možemo feštatti kad dođem u ZG i to ;) ;) ;) |
|||||||
Morrighan
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
A volela bih da ja mogu tako izdeformisano saviti stopala, ali ne mogu, prokleti normalan ris, nece da se podigne pa to ti je
|
|||||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||||
ajde hvala bogu, kad dođe vuky ima da napravimo roštilj onaj, cugamo pivu i radimo bodyweight vježbe, ti samo cucnjeve i dizanje pive @berlava, postavio sam pitanje o toj tvojoj temi s trbušnjacima negdje na forumu danas, pa tamo odgovori prvo, ako vec nisi, ako jesi upiti me gdje je ono bilo, izgubio sam se :P |
|||||||
|||||||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |