Moj današnji trening |
Post Reply | Page 123 169> |
Author | |||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Listopad 2009 at 10:31 |
||
Evo da otvorim temu u kojoj mozete pisati svoje treninge koje ste odradili taj dan.. ja sam se probudio s nadom da cu odradit jutarnji kardio, ali prvo dorucak, jer na prazan zeludac ipak nemogu
Moj jutarnji trening ce biti: 40min bicikliranja |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jel može trening od sinoc?
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ajde moze.. znaci vjezbe, broj serija i ponavljanja.. tako da drugi koji nisu bas upuceni toliko u fitness, mogu ovako sastaviti sebi program citajuci nase izvjestaje treninga..
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Joj.. moji treninzi su cudni i nisu za pocetnike tako da... nemojte kopirati :D
Jucer sam jedva otišao na trening no pošto sam nedavno osnovao tim za vježbanje ( sinoc smo treceg clana uzeli) imao sam nekakvu odgovornost prema partneru :) Prvo kad sam došao vidio sam da frend radi deadlift pa sam povukao 90 kg deadlifta, onda sam povukao š30, pa š50.. sve ok.. onda me frend nagovori da probam povuci š70 ( najviše sam š60 a i nedavno sam imao ozljedu pa.. teško da ce ici ) povucem ja š70 - jedva ali uspjem odvalim si žulj na ruci i pocnem krvariti iz ruke tako da sam ostatak treninga radio cucnjeve u serijama po š2 sa nekih 60 kg zgibove na zglobovima (zbog novonastale ozljede ruke) i za šalu smo radili biceps curl na spravi (koja je puno lakša nego kad se radi s pravim utezima) 70 x 3 - partner povukao 85 x3 eto sinocnji trening Edited by Iluvatar |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
he he.. dobar si.. ja mrtvo dizanje nikad nisam radio.. sada cu pocet i to.. vidim da moram izbacit sve sprave i samo utege ubacit.. od sprava koristim za ledja onu za veslanje, za biceps isto spravu, te za nogu fleksija i ekstenzija.. sada cu pocet prave vjezbe radit :D
|
|||
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Samo polako sa tim pravim vježbama, treba ih nauciti što bolje raditi, ja sad pokušavam što boljom tehnikom ovladati |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
da, moram mrtvo naucit pravu tehniku izvodjenja.. jer imam problema sa ledjima pa bi moglo biti problema..
|
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ovih tjedan dana obaram rekorde u osnovnim vježbama (koje btw jedine i radim) al da ne pišem sve što sam odradio u tih tjedan dana, evo za danas
cucanj zadnji š90xš uz laganu podršku za leđa od spotera Hack cucanj šipkom š80x2 bez beda Malo good morninga sa šš0kg Dipsi za triceps s 50g itd me happy |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
STEROJIDI!
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
eto i mene decki među vas danas je trebao bit ozbiljan trening u teretani ali se pretvorio u daj šta daš kucni trening....ajmo rec da sam radila po svom guštu, kako mi došlo: š. zagrijavanje na sobnom bic. zbrda zdola, zbrkano i ponešto traljavo izvedeno ali bit ce bolje - bolje i to nego ništa :)) |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Secesija, nema se za sterojide |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
he he.. dobro da imamo u ovo doba i za proteine
|
|||
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tko još ovako nešto može napisati, nego Osjecani |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
he he.. eh vi Osjecani..
|
|||
|
|||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
legosi nema sta...
|
|||
uporan sam ,uporan :-)))
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
To piše bahato đubre thorn jer se puca proteinima pa nema za sterose U petak nove dogodovštine iz osjecke teretane slavnih i propalih slucajeva. Sodomizirat cu mrtvo dizanje arrrrggghhh! |
|||
Post Reply | Page 123 169> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |