Zanimljivost |
Post Reply |
Author | |
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Veljaca 2013 at 11:28 |
Evo jedna zanimljiva slika koju sam vidio na fejsu jutros, možda vec znate o tome, ali iskreno ja nisam imao pojma :)
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanimljivo,nisam to jos vidjela
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
ni ja nisam vidio, bas zanimljivo.
Edited by Ivica23 - 12 Veljaca 2013 at 13:25 |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
veri incresting
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je stalno stari o tome pricao da je gledao neku emisiju i da hrana koja izgleda kao neki organ doprinosi boljem zdravlju i funkcioniranju tih organa, meni zvuci logicno :)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
gledala :) list zelene salate kao plucno krilo i tak to
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
bilo nedano na TV o tome... neki ljudi kaj imaju ducan zdrave hrane pricali o tome, ako se ne varam
zanimljivo |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
jedem mucos mrkvas
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma povrce je majka sve hrane, domace povrce a ne kupovno.. Zato svake godine si shebem kicmu ali se isplati.. A prema ovome srce bi mi moralo bit celik, doslovno sav paradajz u selu pojedem
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |