Whey protein |
Post Reply | Page 123 8> |
Author | |
Painandgain
Cita FAQ Joined: 21 Travanj 2013 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Svibanj 2013 at 17:17 |
Narucio sam optimum whey gold standard pa me zanima mogu li ga piti s dekstrozom i s koliko dekstroze ako mi mjerica proteina treba biti 30g, ako se ne varam? :)
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš ga piti s dekstrozom. Stavi u shaker 30 g proteina i 60 g dekstroze.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Painandgain
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala. I još jedno pitanje. Mjericu dobijem zajedno s proteinima ili?
|
|
Jason Bourne
Cita FAQ Joined: 22 Svibanj 2013 Location: Nedodjija bb Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ja evo upravo sada citam tvoj topic i pijem double rich flavor whey koji je Optimum Nutrition Gold standard.
meni je najdrazi, i po mom misljenju najbolji. Da, dobijes scoop(mjericu), jedna doza je 30.4 gr. |
|
We ride together.
We die together. Bad boys for life. |
|
Painandgain
Post Options
Thanks(0)
|
Uf,jedva sam ju izvukao iz kutije
|
|
mariofil1201
Cita FAQ Joined: 09 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav , imam pitanje vezano za whey protein da li da uzimam posle posle cardio treninga , ili samo posle rada sa spravama ?hvala
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
whey uzimaj poslije svake vece aktivnosti,pa cak i u dane odmora
|
|
mariofil1201
Post Options
Thanks(0)
|
cak i pri mrsavljenju odnosno skidanju masniih naslaga sa stomaka ? |
|
adatar
Post Options
Thanks(0)
|
cak i tad,to su bjelancevine,ako si aktivan onda ce to doc na pravo mjesto,tj. u misice,ako nisi aktivan onda ih i ne bi ni trebao piti zar ne?
|
|
mariofil1201
Post Options
Thanks(0)
|
da naravno , ne vidim svrhu da se pije ako se ne radi, inace redovno trcim oko 5 puta sedmicno po 65 minuta, i to mi je dalo rezultate i to odlicne , ali opet ostane stomaka pa sam kontao da probam sa whey proteinom , naravno rad u teretani da skinem to , a i plus posle cardio treninga da pijem da vidim koliko ce mi pomoci . hvala opet |
|
adatar
Post Options
Thanks(0)
|
znaci ako zelis nabit misice,ne iscrpljuj tijelo nepotrebnim kardiom,po meni ja bi ubacio kardio posllije treninga i to nekih 15 ak minuta laganog kardia,brzo hodanje po traci ili slicno,kad se zapuses stanes,to znaci da trosis preko kalorije,sad trebas ici na masu,onda to oblikovat,tj. definicija,sretno
|
|
mariofil1201
Post Options
Thanks(0)
|
hvala, javit cu se nakon sto potrosim ovu kutiju whey proteina sa rezultatima
|
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam pitanje vezano iz uzimanje wheya nakon treninga u kombinaciji sa vocem.dali prvo trebam popit protein pa pojest vocku ili obrnuto?
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bolje bi ti bilo uzet dekstrozu pa sve smiksat, ili whey smiksaj s vocem... ako nis, onda pojedi vocku, pa whey... |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala :) jesi ti možda koristio whey protein? Jel dobar,mislim jeli imalo ucinka korištenje toga?
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
vecina ljudi na ovom forumu koristi whey proteine . Imat ce ucinka ako se drzis pravilne prehrane i ako dobro treniras
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
Post Reply | Page 123 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |