Želim smršaviti-zato pomagajte :-) |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
garawaST
Cita FAQ Joined: 28 Travanj 2013 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Travanj 2013 at 09:23 |
Pozdrav svima....
Evo i mene po prvi puta...33 god 174 cm, i nažalost 89 kg Vidim da vas je vecina jako uspješna u mršavljenju, pa se nadam da cu od vas dobiti poticaj da i ja krenem.. Ali kako za pocetak?? Hvala... |
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla! Za pocetak uhvati se citanja ovdje po forumu. Prehrana je najbitnija, i tu cer moradi napraviti dosta odricanja. Druga stvar vježbanje. Planiraš upisati teretanu ili? |
|
garawaST
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala
na žalost nemam vremena za teretanu pa cu vježbati malo kod kuce, i brzo hodanje do posla i nazad, oko sat vremena svaki dan... Za pocetak bih sretna bila sa 5 kg u mjesec dana, realno? Najvažniji je taj pocetak ali ja nikako da krenem |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onda je za tebe ovo:
https://www.fitness.com.hr/mrsavljenje/savjeti/Izgubite-5kg-masti-u-5-tjedana.aspx Program je odlican samo ne znam u kakvoj si formi, ako je preteško možeš poceti s ovim:http://fitnessangels.net/hr/zapocnite.php Moraš srediti prehranu, pa nam stavi jelovnike da vidimo kako ide Sretno! |
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Teško ceš skinuti 5kg u mjesec dana.To ti je nerealno ocekivanje.U dva mjeseca možda da,ali teško sa malim promjenama.
|
|
garawaST
Post Options
Thanks(0)
|
Evo samo da se kratko javim za 8 dana 1,30 kg manje
jako jako sam sretna, citam vas i dalje pozzzz |
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
što si promijenila u jelovniku? kako se kreceš?
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
fittyp je upravu nema šanse da ceš to izvesti na samom pocetku 5 kg kroz mjesec....sredi prehranu i trening ubaci ako imaš vremena za sat vremena šetnjice možeš naci i za trening :)
|
|
garawaST
Post Options
Thanks(0)
|
Bok Ljudi da se pohvalim još 1 kg manje ide polako ali ja presretna....moja prehrana je sad iz temelja promijenjena i nadam se da cu uspjeti..
evo primjer jelovnika 1. -zobene sa jogurtom, kuhano jaje -jabuka, posni sir -blitva s krumpirom, meso, 2 šnite integ.kruha -jabuka, bademi -tuna, 1 svježa paprika 1 šnita integ.kruha primjer 2 -zobene, jogurt, jabuka -naranca, bademi -piletina, kuhana tikvica, kruh -jabuka, posni -2 kuhana jaja, šparoge eh da, mrzim zobene Dal je jelovnik ok ili....? Pijem puno vode, i svaku vecer caj sa malo meda (nemojte vikati ) A kroz jutro nescafee sa mlijekom.....bez toga još jednostavno ne mogu... koje vježbe su dobre za smanjenje obujma bedara i nadlaktica... veliki pozdrav svima |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što se tice jelovnika to ti izgleda sasvim pristojno, odnosno odabir namirnica i kako je posloženo po obrocima je dobar.
Jednio me brinu kolicine koje nisi napisala pa se nadam da si izracunala TDEE i da znaš koliko unosiš (da ne bi bilo da jedeš premalo što ne bi bilo dobro) Što se tice obujma pretpostavljam da misliš na masno tkivo u odredjenim dijelovima tijela. Kada mršaviš ne možeš izolirano skidati masne naslage samo na bedrima ili natkoljenicama. Za smanjenje obujma najbolji su programi za fatloss. Skidaš svuda pomalo, naravno ovisi o genetici pa mjesta koja te najviše muce idu i najteže (odnosno najsporije) ali tako je svima:) Možeš za bedra raditi cucnjeve (sve varijante, meni najdraži bugarski), iskorake (sve varijante), hip liftove, swing, a nece odmoci niti burpees, high skip, mountin climbers |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa zašto mrziš zobene ? meni sad kad sam na low carb izgledaju kao jedna velika poslastica naviknut ceš se.. Što se tice jelovnika možeš mjesto integralnog kruha (koji kupuješ?) ubaciti i dobre žitarice tipa jecam, integralna riža, quinoja ili slatki krumpir npr. Što se tice vježbanja vidim da ti je Scarpetta vec dala gore link za vježbanje po kuci..prati bilo koji od tih fullbody programa i rezultati nece izostati! sretno i dalje
|
|
cookies are for pussies
|
|
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
|
Skuliraj se i smiri...ne ocajavaj...To ti je moj prvi savjet. Dijeta ili kako to ovdje radije zovemo, zdrav nacin zivota, ne smije da utjece na tvoju psihu, jer...cim si krenula, vec si na pola puta.. vjeruj mi, skinuces to lako....drzi se ovih kombinacija, izracunaj svoj bazalni,dodaj aktivnosti i te kalorije stavi u vise obroka kroz dan. Pazi na omjer uh+proteina i masti...jer sve je jedna velika matematika i sve se uci...zato guglaj po forumu i uci, kao i svi mi....Stjecanjem znanja ces znat kako ces na pravi nacin i trajno rijesit svoj problem....da ponovim, TRAJNO.
Kad naucis da vladas znanjem o ishrani, sama ces sebi balansirat sta ti pase i znat ces tocno sta radis. Mislim da smo svi sposobni da ucimo o problemu i da ga savladavamo sami. Ovdje imas uvijek podrsku i svi ce ti pomoc...Ali prvo, moras se sama najvise interesovat i ucit. Kombinacije su super. Pisi...praticemo tebe i tvoje promjene. Edited by SMAJLICA - 13 Svibanj 2013 at 21:20 |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zobene probaj natopiti preko noci da ti odstoje....ujutro pojedi uz neko voce...meni najmilije jabuka...probaj nadam se da ce ti se svidjeti! :)
|
|
garawaST
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala, ovako su malo bolje |
|
garawaST
Post Options
Thanks(0)
|
Cure, decki, hvala Vam svima na savjetima i podršci
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ništa..i meni su bile nikake...voce poboljšaju puno okus! i postalo mi je najomiljenije jelo! :) puno pozdrava i ne odustaj! ako trebaš nešto pitaj pomoci cemo ti!
|
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |