Myprotein u ponudi! |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Studeni 2013 at 23:50 |
FITovci,
od petka imamo u ponudi poznati engleski brend dodataka prehrani - Myprotein! Myprotein je vec neko vrijeme poznat u Hrvatskoj, sportaši i rekreativci su iskljucivo upoznati s Myprotein brendom zbog niskih cijena razlicitih dodataka prehrani. Myprotein ima veoma povoljne proteinske proizvode. Npr. pakiranje Impact Whey Proteina od 2,5 kg košta 333 kn, dok pakiranje od 5 kg košta 644 kn. Naravno, u Myprotein ponudi se nalazi još puno razlicitih proteinskih proizvoda - od koncentrata do izolata proteina sirutke. Trenutno u našoj Myprotein ponudi možete pronaci proteine, vitamine i minerale, gainer, aminokiseline, kreatin, maslace od kikirikija i badema, shaker i razne posudice za obroke. Uskoro cemo u ponudi imati još više njihovih proizvoda. Cijelu ponudu pogledajte i pratite na linku: Prvih 50 kupaca nagradjujemo s GRATIS Myprotein shakerom! Edited by Zoki - 22 Sijecanj 2019 at 11:28 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno Zoki
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rekoh ti ja da ce to biti brzo ;)
|
|
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme sta je izbora okusa latte je kao kava ili? a toffe?
|
|
cookies are for pussies
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
big like
|
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno zoki to je dobra stvar
Je da ga nabavljam kud i kamo jeftinije alu ovo ce za ljude bit odlicno i mislin da ce ti postat najprodavaniji proizvidi na shopu |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je, latte je kao kava, a toffee nešto slicno karameli.
|
|
|
|
healt
Cita FAQ Joined: 23 Studeni 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da li će uskoro stići ostali okusi od 1kg? Vidim da su sad u ponudi samo banana i jabuka i krema..
|
|
treger
Viden/a u gymu Joined: 30 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
oce bit u ponudi myprotein impact whey (koncentrat) 5kg bez okusa?????????
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Evo stigli su sada i okusi: čokolada, vanilija, cookies&cream |
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Imamo to već u ponudi, link: Impact Whey Protein bez okusa - 5 kg.
|
|
|
|
healt
Cita FAQ Joined: 23 Studeni 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki imaš li u planu uskoro ove proizvode od myproteina u ponudi?
http://m.myprotein.com/sports-nutrition/mega-green-tea-extract/10530148.html http://m.myprotein.com/sports-nutrition/micellar-casein/10798909.html |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Ništa zoki a? Jbg
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
spava još
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pijem Mega Green Tea Extract skoro 3 mjeseca, mislim da ima efekta... skinio sam od onda brdo kila, no pošto koristim i brdo kemije, tko će znat što čemu pripisati, nit mi je to pretjerano bitno, bitno je da kile idu dolje. :D
Što se Micellar Caseina tiče, mislim da bi bolja nabavka bila Total Peptide. Na Myproteinovom chatu su mi rekli da se njima osobno to pokazalo najbolje za dobivanje i očuvanje mase kao dnevni i noćni protein. Također, Impact Whey Deluxe, Choc Smooth, savršen okus. Svi u teretani koji su probali kažu da im je to najukusniji protein koji su probali. |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |