Trasformer r4mb0 |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(1)
Posted: 23 Ožujak 2014 at 14:50 |
Evo odlucio sam i ja otvoriti svoju temu u ovom podforumu nakon nekog vremena sto sam aktivan i pratim forum
Za pocetak bih napisao neke znacajke za koje cu svaki mjesec pratiti napredak. Visina: 186 cm Tezina: 106 kg Opseg vrata: 39 cm Opseg u ramenima: 121 cm Opseg u struku: 94cm Opseg u bokovima: 108 cm Opseg u zapescu: 18 cm Opseg bedre: 67 cm Opseg lista: 47 cm Eto to su bile moje mjere, sve sam ih mjerio tamo gdje je taj dio tijela najsiri. Treniram 6x tjedno, jedan dan tjedno si uzimam za odmor. Vise radim aerobne vjezbe, ali svaki drugi trening ubacim i anaerobne i svaki put drugu misicnu skupinu. I da, do sad sam skinuo 11kg treninzima i prehranom u cca. 3 mjeseca Cilj mi je doci na nekih 90kg te se onda prebaciti vecim dijelom na anaerobne vjezbe! Sretno mi Edited by r4mb0 - 23 Ožujak 2014 at 14:51 |
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
12 dana nakon zadnjeg vaganja dvije kile manje, dakle 104!
Nove mjere cu racunati 1.5. jer se vjerojatno nije nista narocito promjenilo pa 1.5. ide nova kilaza i sve mjere u novom - BOLJEM IZDANJU |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
sretno ti kakav ti je raspored tih vježi anaerobih? možeš napisat jedan tj treninga kako izgleda.
pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno!
i bravo za rezultate do sada |
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam
Svaki dan radim drugacije anaerobne vjezbe. Npr. danas radim prsa i bicepse, sutra leđa i tricepse, prekosutra noge i ramena i tako idem u krug, a treniram 6x tjedno. Obicno si subotu uzmem kao odmor. Nakon sto budem gotov s anaerobnim dijelom, jos odem obicno 40min pedalirati i pritom pazim da mi je puls oko 140, ne mora nuzno biti bicikla, znam nekad orbitrek ili lagano trcanje... Ovakav trening mi se pokazao dosta dobar. Mislim da se i misici solidno odmore, jer jedan tjedan treniram ujutro, a drugi popodne, a kad dodjem doma uvijek lezim u krevetu, odmaram, ucim...dok ne krenem na jos bolji odmor - spavanje cca. 7,5-8h |
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Da se javim malo...
Sve ide po planovima, samo sam u jednoj nedoumici. Uzasno mi je dosadno pedalirati ili raditi aerobno, obicno sam to radio 40 min nakon anaerobnog treninga, no toliko mi je postalo "tlaka" i dosada pa vise to ne mogu ni zamisliti. U planu mi je preci na cisto anaerobno vjezbanje, svaki dan drugu misicnu skupinu pa me zanima sta vi mislite o tome? Jer naravno i anaerobnim i aerobnim aktivnostima se gube masti pa razmisljam zasto ne raditi ono sto volim |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odradi nešto sa kraćim pauzama....full body, upper/lower, neki oblik kružnog treninga, superserije itd....mislim da ti je to efektivnije od dijeljenja mišićnih skupina. Ne da ne možeš uspjeti i tako ali ovo bi ti bilo bolje, a i promjena za tijelo ako si do sada stalno radio isto. Imaš i varijantu push/pull/leg - i to je malo bolje od ovog što sada radiš ;) A što se kardia tiče, ne moraš se skroz odreći - možeš i kombinirati intervale. Kraće, a efektivnije. Ovaj low intensity kardio shvati kao čisto dodatno trošenje kcal. Možeš i bez toga bez problema, ako sve drugo posložiš ok :)
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa zasto ne?
Probaj i vidi kako ti ide. A gledaj mozda da se kroz dan sto vise setas i pjesacis npr. jedan dio puta? Ja kako kada odradim 10-15 min aerobno nakon treninga, a nekad niti to. Gledam da na ostale dane malo prosecem vise, ako cijeli dan sjedim na poslu itd. A nekad ubacim i aerobno na dan kad nemam trening snage.... Radi kako tebi odgovara. Ne vidim zasto bi se 40min mucio bezveze. Meni vrijeme prode puno brze i ugodnije kad se prosecem u prirodi nego da sad hodam po traci u beskraj... |
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ja recimo hodam do skole i nazad, to mi je oko 2km s time da je jedan dio brdovit, a takodjer prosetam do teretane i nazad
Pa ipak necu izbaciti onda skroz aerobne, nego cu smanjiti, a povecati anaerobne. |
|
Irija
Post Options
Thanks(0)
|
Pa da :)
Ali ja bih se ipak slozila s Gymkom da si drugacije rasporedis anaerobne treninge. Ja osobno radim full body 3xtjedno i tek kad sam ga pocela raditi sam se iznenadila koliko me on vise iscrpi nego split programi. Konkretno mislim da potrosnju kcal i reakciju tijela, izgled, mrsavljenje, napredak i sve. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bih rekla intezivirati Dapače, slobodno smanji broj dana u gymu (ako si na 5-6 dana), a povećaj intenzitet (kako rekoh - kroz kraće pauze, osnovne vježbe, više miš. skupina u danu, superserije....), ubaci koji intervalni u off dane, prehranu drži pod kontrolom i vidjet ćeš da ti ovaj long kardio gotovo neće ni trebati, da ne kažem da neće uopće - i ta šetnja će bit ok :)
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Hmm, nisam se okusao jos s full body treningom pa ne znam kako to i sta? Sve misicne skupine na istom treningu il?
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
https://www.fitness.com.hr/blog/Program_prehrane/Full_body_trening_-_nezamjenjiv.aspx
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/Full-body-trening.aspx http://www.bodybuilding.com/fun/3-full-body-workouts-for-size.htm http://www.bodybuilding.com/fun/iovate5.htm http://www.muscleandstrength.com/articles/forget-steroids-5-fullbody-workouts-for-serious-gains.html |
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala, procitat cu to i vise se okrenuti k takvoj vrsti treniranja
|
|
Irija
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam ti krenula s ovim 1. linkom.
I sad kad sam se ufurala dodajem izolacije po potrebi ili "pojačavam" određenu vježbu u kojoj vidim da mi treba napretka. Čitni malo |
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Eurekaaa!!! Moja prva tri MUSKA SKLEKA pravilno napravljena !! mora da sanjam!!! Ovo mi je neizmjerna sreca i zadovoljstvo, ajme ne mogu vjerovati...
Od malena sam bio debel i ovo su mi vjerovatno prva tri pravilna skleka u zivotu pa sam zato ovako vesel haah Sta ti je zivot i treniranje <3 |
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |