Uradi sam kuhinja |
Post Reply |
Author | |
Contessa_von_M
Cita FAQ Joined: 15 Sijecanj 2015 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Sijecanj 2015 at 19:42 |
Pozdrav :) Sto mislite o uradi sam kuhinjama, odnosno je li tko sam napravio svoju kuhinju po mjeri? Koliko smo dečko i ja istraživali, uz malo truda i još manje novca, moze se napraviti odlicna kuhinja. Ako ima takvih avanturista, molim podijelite iskustva :)
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve se može kad se hoće, neki dobar CAD program tipa Solidworks i da se lijepo dizajnirat namještaj. Kolko se sjećam, ima neki program kitchendraw za kuhinje, pa si pogledaj to. No sve u svemu, puno je to posla, više u pripremi nego u sastavljanju. Proučiti sav okov, ugradbene elemente, montažni pribor... bude jedna lijepa i zahtjevna avantura.
Od vlastitog namještaja sam radio jedino klizni ormar 4,8x2,4m, ispao super, no izgubio sam par popodneva na crtanje i jedan vikend na sastavljanje. U svakom slučaju je neusporedivo bolje kvalitete nego bilo što iz trgovina namještajem zbog kvalitete samih iverala. |
|
Borna123
Cita FAQ Joined: 20 Ožujak 2015 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja sam svoju kuhinju napravio po mjeri, ali ne samostalno već sam angažirao stolara za njezinu stručnu izradu. Imam je već 10 godina i kao nova je.
|
|
alstonamos
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2016 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
i jedan vikend na sastavljanje. U svakom slučaju je neusporedivo bolje kvalitete nego bilo što iz trgovina namještajem zbog kvalitete samih iverala.
waleeed
|
|
Andradee
Cita FAQ Joined: 02 Sijecanj 2017 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja se nisam upuštala u dizajniranje kuhinje kao takve, ali meni se izrada kuhinje po mjeri definitivno isplatila. Kvalitetniji je materijal, iskoristiš sav prostor koji se da iskoristiti što je super meni npr jer imam malu kuhinju i svaki centimetar je važan
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |