Vracanje u formu =) |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
Amplification
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Listopad 2013 at 15:29 |
||
Pozdrav
Vec duže godina treniram borilacke sportove, te sam ove godine imala najdužu pauzu (sad vec više od pola godine). Kroz treninge sam razvila mišice cijelog tijela, posebno ledja i noge (koje su uvijek bile jace kao i stražnjica koju sam samo dodatno tzv napumpala). Sada, zbog pauze (ozljeda i zasicenje) krenula sam u smjeru gimnastike i weightliftinga (crossfit ubiti) te cu ovdje stavljati kako izgleda s vremenom moje tijelo i kako se osjecam. Plan mi je vratiti se u formu, i ovaj put ruke znatno povecati jer su mi uvijek bile slaba tocka. Noge izdefinirati opet. Baš me zanima kako ce to izgledati s ovim nacinom vježbanja... Prilažem i neke slike kako izgledam sada i nedavno, kako ne treniram redovito. (slika ledja je otprije a zadnja slika je s pocetka god) Radujem se (pozitivnom) druženju Edited by Amplification - 16 Listopad 2013 at 15:32 |
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pozdrav i dobrodošla meni je ruka na zadnjoj po mjeri sretno s daljnjim trenizima
|
|||
cookies are for pussies
|
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Odlicno je ovdje to je prava cura! :) Avangarde pokaži bic svoj!!! :D
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nemogu danas, u petak cu kad bude u pump modu |
|||
cookies are for pussies
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ubiti ili u biti? Da se ne prenaglim reakcijom Dobrodošla, jako lijepo
|
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nemogu danas, u petak cu kad bude u pump modu [/QUOTE :D Picture for me.... :D |
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
Amplification
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala ti ;) Hvala mettasttaza =))
Hvala =) a 'ubiti' kako tko piše, no nismo ovdje nadam se zbog ispravljanja mogucih gramatickih grešaka ;) |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Welcome!
|
|||
LiveStrong
|
|||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Odlicno dobro nam došla
|
|||
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobrodošla !!
|
|||
headhunterz
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2013 Status: Offline Points: 207 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
solidan izgled, dobrodošla i sretno!
|
|||
24/7
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
...a ko kaže da mislim na gramatiku? Mislim, na jedan nacin i mislim jer se mijenja smisao ali nije to bila poanta, nego... ma.. nevermind .... samo ti nastavi tako, bit ce te zanimljivo pratit |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Amplification
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala svima na dobrodošlici!
Sad se polako vracam na staru prehranu, jer sam ove godine jela sve što inace ne jedem. Ali dobro, dogadja se i mom treneru pa se ne osjecam toliko krivom Jedino je izazov ne jesti cheesecake i domaci džem, pa i tu sve više koristim steviju i med :) |
|||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
||
zasto ne cheesecake ? https://www.fitness.com.hr/forum/pokaite-to-jedete_topic7758_page59.html gle je kako je divna |
|||
cookies are for pussies
|
|||
Amplification
Post Options
Thanks(0)
|
||
Predivna je :D
ma velim, sad cu jesti samo onaj kojeg napravim ja sama jer moji ljudi ako ga naprave finog, bude previše uh i šecera :) Edited by Amplification - 17 Listopad 2013 at 23:35 |
|||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
||
Provjereni kolaci od nje...najbolji ;)
|
|||
Rodjen si s potencijalom
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |