Fitness kruh? Da ili ne.. |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(1)
|
Ako ideš na low carb onda bih ti preporučio da si radiš sama svoj kruh ako ti treba kruh, ili ga izbaci ako ti ne treba.
Evo ti jedan jednostavan recept za jedan obrok. s pripremom i pečenjem ne treba ti više od 10-15 minuta. Upali pećnicu na 175C Smiksaj slijedeće sastojke u glatku masu: 2 jaja 1 jušna žlica maslaca od badema dva prstohvata soli dva prstohvata praška za pecivo 2ml octa ili soka od limuna Sipaj smjesu u silikonski kalup koji si prije toga namastila maslacem. Ubaci u pećnicu na 175C na 5-10 minuta, ovisno o obliku kalupa. Može stajati oko 3 dana na sobnoj temperaturi. U frižideru nisam ispitivao, iako više ni ne pravim za duže periode, nego samo kad mi se jede, možda jednom u dva tjedna. Možeš ovo raditi i kao veću masu, no onda ti vrijeme pečenja bude nešto duže. |
|
Tatjana
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2015 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanima me da li je umjesto razenog kruha bolje izabrati
http://www.alnatura.de/~/media/Images/Neue%20Produktbilder/2/24/24561.png fitness kruh.Ima vise vrsta u dm-u, ili u procesu mrsanja treba izostaviti i ovaj kao i svaki drugi kruh? |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |