Najjace dijete na svijetu |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Srpanj 2009 at 20:28 |
|
Maleni Giuliano ima samo 4 godine i vec je upisao svoje ime u Guinnessovu knjigu rekorda. I dok se djecaci njegove dobi igraju loptom i auticima, on se bavi gimnastikom i diže utege.
Još jedno dijete gdje ocevi ispucavaju svoje ambicije, vec smo komentirali jedno ovakvo. Ovakvi treninzi izgledaju užasno. Zgibovi, stoj na rukama i sl.. http://www.youtube.com/watch?v=pes7qYWNngQ Ne razumijem odakle ideja muciti ovako djecu.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nakaza
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što bi to trebalo znaciti? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lega let me google that for you
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što se cudiš? Mali je produkt iskompleksiranog oca. Ovo što on radi od sina podsjeca na djetinjstvo Conana Barbarina, redateljsku karijeru Mela Gibsona, djecake Sulejmana velicanstvenog, RUF sredinom 90-ih, još neke africke zemlje.. bla bla bla Ako ciljaš na to i to ti se sviđa - slažem se da ce mali postati neka mega uber cool neman. Ali od njega normalnog covjeka nece biti.. Ako se ne slažeš, premotaj gornj video još jednom na š:00. Moj mali bratic od 3 godine se drugacije ponaša... kažu, zlatno dijete i |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne shvacaš ti mene lega, zapravo je otac nakaza a ne mali
to sam htio da shvatiš |
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
Onda sorry, nisam te skužio
Edited by Lega |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |