Tracy Andersššš;n Method Workout |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Kolovoz 2009 at 16:47 |
Pogledajte Tracy Anderson method video:
http://www.youtube.com/watch?v=taCiMBFc0sc Pisalo se vec o njoj na FIT blogu, cure dobro pogledajte video! Odlicne su vježbice za doma! Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma prava je gledala sam ju na oprah pred par mjeseci i odmah sam skocila na youtube, primijenjujem par njenih vježbica i meni su pogotovo za guzu i bedra. btw. bilo bi dobro i ovakve hlacice nabavit za ovakav trening, za bolji efekt i žešcu motivaciju sveprisutnih |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
neznam, meni njena figura nije toliko nešto privlacna + nema guzu
ali kome je cilj da izgleda kao ona, ove vježbe su za to baš! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
toga mi ne fali slažem se da su neke vježbe malo prelagane (pogotovo za ruke, ta lamatanja bucicama il još bolje bez njih) ali ove za donji dio tijela u kombinaciji sa cucnjevima, iskoracima itd...nisu loša stvar, da se nešto preuzet - samo ja još tu stavim utege na noge.. |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne kažem da nema ništa dobro u njenim vježbama, ali ovaj video, tj program u njemu kakav je, mi nije nešto!
kod kojih vježbi stavljaš utege na noge? |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
ma znam, ovo je više moj osvrt na video . Neke su joj ok, neke ne - kako za koga - ja prakticiram ova zanoženja na sve 4 :) i tu stavljam utege od š,5 kg, nekako mi je prelagano samo ovako...pretpostavljam da je to ok? |
|
|
fittwoman
Viden/a u gymu Joined: 07 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je njena metoda ok ali koreografija za cardio nema šanse da pohvatam,odustala
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tracy! Tracy! Tracy!
Tko želi malo cvrsto tijelo - PREPORUcUJEM! Ja radim po njenim treninzima vec cca 7 mj i totalno sam zadovoljna! Zabavno, korisno, najdraži treninzi do sada! |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo sam odradila ovo i cijedim seeeeee!!!!!! |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Skinula sam si (napokon!) taj njen dvd - PA UBILA MI JE ORGANIZAM!!!!! AJMO, š00000 PONAVLJANJA S JEDNOM NOGOM, MIšIcI GORE, A ONDA - AJMO JOš!!!!
Eeeee, brat se smijao mom jaukanju.... Međutim, odradila sam ga do kraja! |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde baci link da i ostali mogu trenkati.. |
|
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.torrentz.com/search?q=tracy+anderson+Trai ning
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
TNX.. http://www.torrentz.com/search?q=tracy+anderson+Training Evo tko želi.. |
|
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ako je Theia cvilila na Trejsin metod, mogao bih i ja barem poštenu upalu zaraditi
Edited by Lega |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Da cvilila... Uh, peku mišici za popiz***! A na prvu izgleda tako lako....
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |