Brock Lesnar - trening - UFC |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Srpanj 2010 at 11:33 |
Brock Lesnar rođen je u Južnoj Dakoti, gdje je vec kao školarac bio aktivni hrvac, a natjecanja u hrvanju razvaljivao je i za vrijeme studiranja, dobivši upravo hrvacku stipendiju. Nakon što se proslavio u klasicnom hrvanju, dobiva posao, a gdje drugdje nego u WWF-u, u svijetu kecera koji se možda ne mlate zaozbiljno, ali zato itekako ozbiljno padaju na glave i leđa te zabavljaju masu s nešto manje krvi i udaraca od mješovitih borilackih vještina, ali ju svejedno zabavljaju uništavajuci svoje kosti. No nije Lesnar glup i brzo je shvatio da je prava lova i pravi šoubiznis 2š. stoljeca u MMA kavezu pa tako nakon što je sredinom prvog desetljeca 2š. stoljeca ostavio wrestling zbog NFL-a, zaigravši s Minnesota Vikingsima, 2007. konacno pronalazi buducnost u borilackim vještinama.
Pogledajte trening - video: Brock Lesnar's Caveman Training for UFC 9š Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trening izgleda brutalno, i ovakve kombinacije su mi ultra zanimljive!
|
|
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanimljivi su mu treninzi, i sviđa mi se ona prva dvorana u kojoj je trenirao
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
ono sa medicinkom je zanimljivo , zapravo kroz cijeli trening on diže svoju težinu .
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
UFC ima novog teškaškog prvaka! Cain Velasquez pobijedio je dosadašnjeg šampiona Brocka Lesnara vec u prvoj rundi UFC turnira š2š u Anaheimu i to takvom brutalnom serijom udaraca da je sudac morao prekinuti borbu.
Pogledajte clanak i video! |
|
|
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
:) nekako mi nije odgovarao Lesnar pa mi je drago da je izgubio titulu...još na ovakav nacin...
|
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ovo je bila opaka borba odnosno opaki završetak.. |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |