"Ghetto" bench press |
Post Reply |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Prosinac 2010 at 11:53 |
||
Pazite lika kako se namješta dok diže bench press i pazite položaj tijela :
Ghetto bench press Rekao bih da je ovo više gay bench press. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
uuu, zoki, sad kad ti thorn dođe
Edited by Iluvatar |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zašto? |
|||
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
http://www.youtube.com/watch?v=WSTAgWEh85w |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nisam to ni vidio. Al ova gore ghetto poza je malo too much. Zar nije? |
|||
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A ono, lik se namješta za BP, meni nije ništa cudno jer i ja izvodim slicne karafeke
mada se na onoj tvojoj snimci ne vidi jel mu guzica odvojena od klupice ili nije, ak je, bench press nije regularan |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
samo bih vas pitao zas kod bencha neki tak uvijaju
leđa? ja lezim ravno na klupi |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja uopce nemam pojma kakve veze ima "geto" sa tim likom koji benca al ajde nek mu bude
Odmah vidim kako ima extra extra širok hvat (pitanje je jel bi ga priznali kao regularan), uporište mu je maltene na vrhu palca što opet dovodi u pitanje stabilnost i korištenje leg drive-a. Osobno smatram kako je dobro imati nekakav "ritual" setup-a za benđđđ, tj. ako radiš pl gotovo da i moraš se nekako namjestiti jer ne možeš samo doci ispod šipke i hop bum dic i vratit šipku. Setup je usudio bih se reci bar 50% lifta. Jednako vrijedi i za sq i dl. Soner nisam ni znao da me pratiš na jubitou |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Koliko širok hvat smije bit na bp maksimalno da bude priznat kao regularan? btw, pratim te jer stavljaš filmice na onaj drugi forum, pratim i ostalu ekipu i gledam sve filmice koji se pojave |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zato što se luk u leđima radi.. p.s thorn.. nisi li malo previše odignuo guzu? samo pitam, ne konstatiram |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
aha, hvala |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nope, taman dovoljno diram dupetom klupicu, jer dupe treba biti u kontaktu sa klupom, tak da, spoji 2 i 2 inace radim i veci arch ali je onda drukciji setup! A mislim illy jes dao covjeku odgovor ne ono luk se radi na trbuhu naravno da se radi u leđima luk. pitbull kratko i jasno - koristiš više mišicnih skupina, da ne kažem cijelo tijelo, nego kod klasicnog flat benca. guglaj pl bench press
postoji tocno određena mjera al ne da mi se tražit tam po forumu uže od ovog geto lika svakako. |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
našao sam max. hvat je 8š cm http://forum.teretana.net/viewtopic.php?t=2š585 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
||
fala Thorn, budem proguglao
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |