New Posts New Posts RSS Feed - Jel ovo oke dijeta?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Jel ovo oke dijeta?

 Post Reply Post Reply
Author
Tassadar View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 30 Studeni 2015
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tassadar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Jel ovo oke dijeta?
    Posted: 30 Studeni 2015 at 19:52
Evo nov sam na ovom forumu i imam svoju ideju o dijeti.Nije baš sjajna ali prije sam primjetio da radi ali nakratko.Znači unosio sam manje kalorija nego je moje tijelo trebalo,pa sam tako nakon mjesec dana skinuo 5 kg ali poslje je gubljenje bilo skoro pa neprimjetno i odustao od toga.   Što VI mislite dali bi bilo pametno ovo raditi ne znam na primjer 2 tjedna pa onda normalno jest pa opet ovako?     Jer sam pročitao da takve dijete ne traju na dulji period jer tijelo uspori mršavljenje( refleks preživljavanja) dali bi s ovime možda prevario tijelo pa bi gubitak kila bio moguć?
Znam da će te mi savjetovati neka jedem povrće ali ne mogu ga jest probao sam i odvratno pokušao sam i sam sebe prisilit,što se tiče mesa i proteina nemam para a niti kod kuće se nešto često ne jede meso ista stvar sa jajima i posnim sirom,vježbam neki minimum i sad namjeravam početi odlazit u teretanu-doduše teretana je od prijatelja(više kao kućna teretana) ali ima par sprava da se može napraviti jedan dobar kružni trening.
Back to Top
Planetary Light View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 01 Prosinac 2015
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Planetary Light Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Prosinac 2015 at 00:07
Pozdrav Tassadar,

Ta dijeta, koju btw nisi naveo, je možda bila dobra na kratko jer si gubio kilograme i ako ti je to bilo u cilju.
Prava dijeta, ovisno za šta je namijenjena traje uvijek, pod uslovom da je inteligentno složena i da podržava tvoje potrebe.

Proteini su osnovni gradivni blokovi tijela, to znači da bez dovoljnog unosa proteina(amino kiselina) jednostavno nemožeš izgraditi svoje tijelo, bez obzira koliko vježbao.
To ti je kao da gradiš kuću, a nemaš cigli i gradivnog materijala, možeš graditi koliko hoćeš ali ju nikada nećeš izgraditi ukoliko ne počneš dovoditi konstantan unos materije.
Iskreno bih ti savjetovao da prvo dovedeš prehranu u barem zadovoljavajući minimum što se tiče nutritivnih i kalorijskih potreba, te da tek onda kreneš vježbati, ali kako želiš.
Razmisli malo o tome...
Knowledge is power.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.