Laura Michelle Prestin - motivacija |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Sijecanj 2011 at 22:02 |
|
Evo, pošto su ju mnogi linkali u najfitness-icama, mislim da zaslužuje svoju temu..
Laura Michelle Prestin Njezinih TOP š0 tips: Top š0 tips for people who want to get in shape? š. Set goals 2. Commit to seeing them through to the end 3. Think positive 4. DonRš7;t obsess about every single thing you eat 5. Consistency is key! 6. DonRš7;t over-train (donRš7;t go 7 days a week 3 hours a day) 7. Try to train with a partner so you keep each other motivated 8. If you get off track, donRš7;t worry tomorrow is a new day. Wake up and start again 9. If you donRš7;t feel like training, train anyway, you will be glad you did š0. When you partied hard the night before and wake up still feeling tipsy, go straight to the gym for some cardio and you will feel much better! Njezin official web: http://www.missprestin.com/ Intervju: WBFF Bikini Pro & Fitness Model Laura Michelle Prestin Talks With Simplyshredded.com |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki
Ova žena moj uzor što se tijela tice Samo jedino što nikad nije radila neke workout videos, kao bude, al... ocito dobro zarađuje drugim stvarima Visina: š70 cm Težina: 52-54 kg Mjere: 86,5(D) - 58,5 - 89 ovo struk ispod 60...možda tih par dana natjecanja ispricavam se ak sam pretjerala |
||
LiveStrong
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mi lajk it tu.. recimo noge i guza.. predobro oblikovane.. struk.. hm.. na nekim fotkama savrsen al na nekim pretjeran
|
||
Tinkerbelldotcom
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kad vidim tu našušurenu metlu koju ima na glavi, slabo mi je. Tijelo sve 5, ali kosa joj je koma.Zabranila bih joj hidrogen. Te amerikanke zbilja nemaju niti malo stila, sve su iste kad ih coporativno pogledaš.
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sad si me nasmijala da, pokusavam ne bit tako subjektivna , ali da... jedina stvar koja je neizbježna kod niskog BF-a je da žene u licu pocnu licit na muškarce... al kad zanemarimo to, i kad objektivno pogledam njeno tijelo ( naravno bez da komentiram one balone na prsima, koji isto izgledaju izdefinirano ) ima super tijelo... |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tinkerbell prica o frizuri samo, I presume...a što se lica tice na masi je vjerovatno cute dosta |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Tinkerbelldotcom
Post Options
Thanks(0)
|
|
dvojila sam je li da komentiram facu ili ne...malo je "izraubana" ali to nema veze s BF, ove mi nisu ženske muškobanjaste... to je samo moje mišljenje
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
znaci govoriš joj da je prirodno ružna,a ne zbog bf-a? |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Tinkerbelldotcom
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema prirodno ružnih ljudi, stvar je prezentacije, stava, i td. Ona je lijepa kad je gledaš izdaleka ( i u Photoshopu), cim malo bolje pogledaš sredila si je facu s previše šminke. Nemam pojima koliko ima godina, no izgleda "staro i potrošeno" u licu, a onda kad dodaš našušurenu metlu, onda je to tako kako jest. Moje je mišljenje da žene koje se profesionalno natjecu trebaju izgledati lijepo u tijelu i glavi, odnosno imati stav, da nešto zraci iz nje, biti njegovane. Iz ove gospodicne mi samo zraci nešto hm.... ali to muškarci bolje osjete od žena...
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zarađuje od slikanja ili? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
baš joj je dobra frizura
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim da pretjeruješ... meni je frizura ok sasvim kao i lice, ne vidim tu starost i potrošenost! a to što si ju ti percipirala kao da je "slut" zbog slika, to je vec stvar tvoje podložnosti |
||
||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
žena je komad, period
jedino ja fkt volim vece gluteuse , a ona ima baš mice mice sve ostalo |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A silikoni..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
što s njima? |
||
||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |