Laura Michelle Prestin - motivacija |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
velicina?? i'd say full D :) |
|||
Tinkerbelldotcom
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Full HD Ready :)
|
|||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bila je ona i crna Ja te podupirem oko silikona, svaka žena izgleda puno ljepše s grudima, bile one prave/fake danas je svejedno (barem meni)! Prestinka je D!!! |
|||
LiveStrong
|
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni je smesno kako zene raznih gradja turaju silikone bez imalo razmisljanja sta bi na njihovu konstituciju stajalo, pa gotovo uvek zavrse izgledajuci totalno neproporcionalno i karikaturalno Realno, nije ni svako zensko telo za velike grudi.
|
|||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
slažem se, na nižoj curi male izgledaju puno bolje. inace, žena mi je superšto se tijela tice
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
to što ih gledamo ne znaci ništa.. muški jednostavno moraju gledati u boobs :) što se tice samih silikona, ok su.. ali ako je pre nizak bf onda se vidi razlika pa ne izgleda fino.. stavi ispod mišica a ne iznad |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nije stvar u visini, stvar je u overall građi.. po meni znaci da bude u skladu s građom tjela |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da vjerojatno cu staviti ispod,ne znam jedino kako ce to izgledati poslije definicije,navodno da se duže oporavljaš ako se reže mišic,pa ne možeš 2 mjeseca pošteno vježbati |
|||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
||
a niže cure su uglavnom sitnije građe, tj najcešce su ili sitne/mršave ili manji gornji dio, širi donji i na obje građe bolje izgledaju manje. po meni. zato sam dakle rekla niže, upravo zbog tipa građe. |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja nisam primjetio taj uzorak... ali dobro ja sam muško pa ne gledam cure baš, valjda u biti.. što želim reci... rijetko grudi odstupaju na nacin da su vece ( iako se i to zna dogoditi) plus obicno donekle prate bodyfat pa s time i "građu".. zato kažem... nisam nešto primjetio recimo malih cura koje imaju neproporcionalno velike grudi |
|||
|||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
||
uglavnom si u pravu, ja sam ovo rekla jer sam vidjela par takvih primjera, ali samo par pa sam se nadovezala na morrighaninu recenicu da nije svako žensko tijelo za velike grudi, odmah sam se ovog sjetila.
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Laurica:
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja sam visoka... i n isam ni sitna..i mislim da bi na meni vece grudi stajale užasno.... cak ako stavim neki grudnjak koji je previše podebljam se osjecam fujavo i ogromno Prije sam mislila da bi htjela vece grudi... no u biti ih ne želim....
Recimo cura iznad bi bila puno zgodnija sa manjim grudima..po mom ukusu
|
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hahha, ma meni ne bode oci toliko ni velicina koliko taj neprirodni natakareni oblik grudi...Kao lopte neke posred mrsavog grudnog kosa...
Inace jbn stomak i struk, zgodna je jako jako! |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislim da su joj ove taman , zapravo nemogu si je zamisliti sad s manjima
|
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |