listovi |
Post Reply |
Author | ||
mala_zg23
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Srpanj 2011 at 18:55 |
|
ovo je moja velika bolja koju sam nasljedila
Uploaded with ImageShack.us jel ima neki nacin da se promjene ili bar malo izduže? trenutno sam na proteinskoj djeti i pijem puno vode i 5 x vježbanje sa raznim rekvizitima |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vec sam ti ja ovdje linkao slicnu temu: https://www.fitness.com.hr/forum/miii-noge_topic456š.html
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bome, jaci listovi od mojih :DD
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma to je zato sto vi muski imate obicaj najvise vezbati onaj gore deo a dole ostanete kao cackalice |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uopce nije tako, barem kod mene, kvadriceps mi raste kao blesav ali list nikako... iako ga iskreno nisam puno ni radio, ali mi podlaktice ( koje bi mu bile ekvivalent) nisu tako zakržljale a ni njih ne radim direktno |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I sam si rekao, nisi ga puno radio
Salim se ja malo, ne svi, ali veruj mi da vecinu likova koje znam jako malo rade po pitanju nogu tako da uvek ispadnu potpuno disproporcionalni, ili tako na ulici posto je sad vreme gde svi vezbaju i svi se skidaju masovno vidim brdo likova gore kao zveri a dole imaju tanje nozice od mene...Mada okej, listovi najvise od svega podlezu genetskim limitima ali opet, na vasoj strani je testosteron |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma razumjem te, još su mi gori likovi na steroidima ( što mi ne smeta) koji rade sa takvim kilažama da ne razumjem kako ih nije sramota... znam ja da nekom tko se bavi bb-om nije bitno da je jak i da mu ne trebaju neznam kakve kilaže za rast ali ako su švarcneger i ekipa mogli biti i jaki i veliki, mogu svi. što se tice testosterona, vidio sam dosta cura s vecim listovima od mojih (ne i jacim ) a vjerovatno ipak imam više testa nego one ;) inace nam pomaže naravno, ali listovi su zeznuta stvar :P |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slika i nije nekaj vidljiva, po njoj izgleda da je skori iste debljine noga kod lista i gore kod kvadricepsa, po tome su ti onda noge full tanke iako ne djeluje bas tak tanka ako gledam lijevu nogu , iako velim uopce se iz ove perspektive ne može ocjeniti stanje.
Ono što mi najviše uletava u oci je da gotovo i nemaš zadnju ložu, skroz je ravna, možda da nju malo ojacaš da ju dobiješ i time vizualno umanjiš listove, a i kvadriceps i cijlu nogu nebi škodilo malo pojacati i oblikovati i time bi sigurno ti listovi bili manje izraženi u odnosu na ostalo |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Također |
||
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nego Morrighan, jel ovo po tvome objektivnom mišljenju uredu (mislim na listove)?
Edited by Jekyll doesn't Hyde |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ak ništa, bar si ih uslikao sa strane s koje su vidljivi
|
||
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jasno da se vide kad ih ima, što ne?
Edited by Jekyll doesn't Hyde |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |