New Posts New Posts RSS Feed - Pozdrav!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pozdrav!

 Post Reply Post Reply
Author
Gym_Noob View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 24 Srpanj 2014
Location: Omis
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_Noob Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Pozdrav!
    Posted: 24 Srpanj 2014 at 22:38
Pozdrav, zivjeli i sve te sheme :D

Evo mala prica o mom neslavnom "fitness" zivotu ;D

28 Godina, 183cm, 97 kg (trenutno)

Krenuo sam u sezonu sa 105kg. Inace sezonski konobar kad nemam "pravi" posal. Sportas od malih nogu sve do 16te godine dok nisam na utakmici kosarkaskoj unederio konjeno. Pukla hrskavica i neki kostani fragmenti (razlog tome je sto sam bio jako malog rasta do 1. srednje i onda sam kroz srednju skolu narastao 20tak cm i taj kostani fragment u koljenu je krivo rastao). Nakon toga 2 operacije i zabrana igranja kontakt sportova radi ponavljanja ozljede. naravno meni nije djava dao mira i ja otisao na nogomet nakon nekih 2 godine i BUM. Opet isto :) Nakon toga sam totalno izgubio volju za ikakvim sportovima. Dao se u informatiku i prestao pusit cigare. I tako kroz zadnjih par godina odo ja na 106kg. Katastrofa velika :( medjutim nekako san se prosvjestio malo i poceo trcat prosle godine u 11ti mjesec. Krenulo je lijepo prvih 20tak dana medjutim od prevelikih kila mora san prestat jer gleznjevi nisu izdrzali i opet je pocela "sjedeća zima tovljenja". Poceo sam raditi u restoranu kojeg drzi moj prijatelj koji je maratonac i zna podosta o "fitnessu". On me lagano uputio, od prve place san kupio biciklu i poceo gonjat svaki dan uz konobarski posao. Pao sam na 97kg i to jos pada i padat ce. 

Dakle moja zelja i moja ideja i volja je da nakon sezone u deveti mjesec krenem sa intezivnim vjezbanjem u teretani uz osobnog trenera. Naravno bicikla ce i dalje STO VISE bit u akciji dok ne smrsavim do faze da skinem dovoljno kila da me ne unistavaju gleznjevi nakon trcanja. Eto zelio sam svoje malo traljavo iskustvo podjelit s vama dobrim ljudima i naravno ako ko ima ili ako tko JE trener za diplomom koji bi mi mogao ponuditi svoje usluge u okolici splita. 


Pozdrav


Back to Top
mettasttaza View Drop Down
The Boss
The Boss
Avatar

Joined: 16 Veljaca 2013
Location: Osijek
Status: Offline
Points: 5136
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mettasttaza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Kolovoz 2014 at 08:04
Pozdrav... očigledno ti nitko niej odgovorio na post :) 

Ne treba ti trener... naravno preporučujem..ali ako i ne nađeš... možeš sve sam naučiti...biti će malo teže... no ipak ćeš to savladati sa vremenom... :) Pozdrav ... 

P.S. ako trebaš ikakvu pomoć javi se..pa ćemo nešto smisliti ;)
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem
Rodjen si s idealima i snovima
Rodjen si s velicinom
Rodjen si s krilima
Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj
Imaš krila
Nauci ih rabiti i ..LETI!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.