proteini za gubljenje masti(sala) |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da l-carnitin nece pomoci pri davanju energije. Posto ti je cilj mrsavljenje onda ti necu preporuciti whey+glukozu ali mozes prije treninga pojesti jednu - dvije banane i zalit sa malo jogurta. Edited by Mr G. |
||
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pauze je dobro raditi jer jednom kad pocnes unositi L-carnitin na "umjetan" nacin, tvoje tijelo ga prestane proizvoditi, zato ti je dobro prekidati da ti se tijelo ne navikne na to i neulijeni. hej hej, u postupku sam skidanja kila kombiniranjem pravilne prehrane i tjelovjezbe no do sada nisam cula da je potrebno napraviti pauzu sa uzimanjem l-carnitina nakon koliko se preporuca napraviti pauzu ? |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E sad bi ti stvarno lagala.... Ali recimo da si na dijeti š0-š2 tjedana, mislim na onu strogu, i da tad koristis l-carnitin, napravi pauzu bar mjesec dana.
|
||
banana
Viden/a u gymu Joined: 29 Svibanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok, pokusati cu s tim, hvala... |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bas tako l-carnitin,,,,,,dobar je za sve ,sagorijevanje,povecanje energije,dobar je kod dijeta(zasicenost)............ Edited by emilio |
||
Nepobedivi
Viden/a u gymu Joined: 22 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
IMA MNOGO BOLJIH SAGOREVACA,KOJI STVARNO DELUJU,I VIDI SE RAZLIKA!
|
||
GO HARD OR GO HOME!
|
||
pasha
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2008 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da li L-Carnitine piti prije ili u toku treninga? Postoji li strogo pravilo?
|
||
Nepobedivi
Viden/a u gymu Joined: 22 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Izmu jednu do dve kasike 30 min pre treninga,druga u toku dana izmedju obroka!   ; L-karnitin pomaze razlaganje masnih naslaga i telu i njihovo sagorevanje za energiju.L-karnitin aktivira metabolizam masti,sagoreva nagomilano masno tkivo,ubrzava oporavak,blagotvorno deluje na srcani misic.Nezamenljiv je u treninzima kada se zele skinuti mast sa odredjenog dela tela.Pravi je saveznik za zene koje zele da doteraju svoju liniju a da im pritom ostanu oblinetamo gde ih zele!
|
||
GO HARD OR GO HOME!
|
||
pasha
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala ti. Jutros sam popila neposredno prije treninga . Imala bih jos nekih pitanja u vezi vjezbanja , ali ne znam gdje da ih napisem . Iskreno , malo mi je i nezgodno. Vi ste svi ovde jako mladi (tako mi se cini) i ne znam da li ista pravila vaze za mene i za vas...
|
||
Nepobedivi
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pitaj slobodno,ako znamo sto ti nebi objasnili!PITAJ!
|
||
GO HARD OR GO HOME!
|
||
Nepobedivi
Post Options
Thanks(0)
|
|
cekamo pitanje od pash-e
|
||
GO HARD OR GO HOME!
|
||
pasha
Post Options
Thanks(0)
|
|
Idem na temu o vjezbanju!
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nepobedivi, mi ne mozemo striktno odrediti gdje cemo gubiti masno tkivo tijekom provodjenja dijete i tjelesne aktivnosti -> odnosno kad skidamo masno tkivo skidamo ga sa cijelog tijela, ne mozemo striktno rec ja bi skinuo masno tkivo sa trbuha a da mi ostanu grudi (npr. kod zena) jer su grudi nakupine masnoca i one se 'gube' sa skidanjem kilograma odnosno masnog tkiva. |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
KOJI SU TO BOLJI SAGORIJEVACI,volio bih da se to potkrijepi nekom slikom...?????
|
||
Nepobedivi
Post Options
Thanks(0)
|
|
prvo to ja nisam izmislio tako pise,u sustini l karnitin nevalja nista mnogi se zale na njega, a bolji sagorevaci od firme univerzal ANIMAL CUTS probaj pa ces videti i probaj pa onda reci nesto JEDNO JE PROBATI A DRUGO JE CUTI! ali nisam hteo ljudima da ubijam volju i da kazem da preparat nije nesto!
Edited by Nepobedivi |
||
GO HARD OR GO HOME!
|
||
pasha
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma meni sigurno neces lako ubiti volju. Ja sam to sebi kupila u DM-u po preporuci jedne djevojke. I nije mi nista rekla o sagorijevanju masnih naslaga , samo da cu imati vise energije da vjezbam. Napisi slobodno ako ima nesto bolje i da nije za zdravlje stetno. Kad vec nesto radim , da radim kako treba . Ono sto si mi preporucio na drugoj temi , je ipak nesto drugo , zar ne...? |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |