Sklekovi + |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Prosinac 2011 at 14:27 |
|
LiveStrong
|
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gdje ima gumb za lajkat ima bolesnih varijacija...
al stvar mi je isto dobra, original - Platinum Plus |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
LiveStrong
|
||
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Offtopic, uuuh, kakav bezkicmenjacki r'n'b (hiphop) što god vec bio...
...evo da Vas pocastim sa kvalitetnim zvukom... |
||
Timeless like a broken watch
|
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@zika: hehe fina laganica, inace ako trebas bilo sta od rnb/rap muzike just holla at me
@Jekyll: the roots su opcenito kvalitetan band, svaka stvar im valja predobar beat |
||
Jekyll doesn't Hyde
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato i velim, Akon (sell out, instant komercijalni hit) i Bone Thugz , kao neki opaki mofo's a ono A Cappella (koji ne zvuci uvjerljivo) djecarci...
Darac, što kažeš na na "Undun" od The Rootsa?
|
||
|
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sklekovi - boooolest!
Rap muzika i Rootsi i Old School Slusala sam tu muziku daaavno davno i od skoro sam je ponovo otkrila, jer sam krenula malo da sirim svoj muzicki ukus :) |
||
Jekyll doesn't Hyde
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lijepo za cuti!
...i što trenutno slušaš? (što si otkrila novog)
Edited by Jekyll doesn't Hyde |
||
|
||
- Darac -
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jekyll, to je njihov zadnji album koji je izasao tek ovaj mjesec pa nisam imao prilike jos poslusati ga, ali s obzirom na njihove ostale albume siguran sam da ce i ovaj valjati.
Evo koji video da ne bude sve offtopic |
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Trenutno se zanimam sa Grassrootz, Ranjahz, Digable Planets, Gramatik i Dub Pistons (od Hopa i mesavine) a od muzike generalno...Svasta sam nesto pocela da slusam, okrenula sam se malo ka nekim alternativnijim, cudnijim pravcima (svakakvu sam neku muziku pokupila, neki fini dram, mesavine hopa i fanka, ambijental koji nisam gotivila ranije itd). Trebalo bi da se preselimo na neku temu muzike |
||
Jekyll doesn't Hyde
Post Options
Thanks(0)
|
|
u potpunosti se slažem! Sa Grassrootzima sam upoznat, imaju odlican beat i flow, zvuce old skool! ...ambijental (chill, downtempo, lounge) je po meni glazba koju mogu slušati samo kada sam u posebnom raspoloženju! Ali odlicna je u svakom slucaju!
|
||
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da cu morat preimenovat temu u Sklekovi uz hip-hop !
Ja vježbam uz house koji mi paše... npr. |
||
LiveStrong
|
||
Jekyll doesn't Hyde
Post Options
Thanks(0)
|
|
...kad vec off-topicharimo sa glazbom uz sklekove, ime jednog Hip-Hop umjetnika moram spomenuti za kojeg smatram da po svome nacinu izražavanja tj. interpretaciji, inteligentnim tekstovima koji su veoma pitoreskni (slikoviti) te sposobnošciu da elemente Americane i country glazbe ubaci u glazbenu podlogu spada u sam vrh Hip_Hopa iako njegov uspjeh je daleko od komercijalnog.
Stoga, sve koje zanima, slobodno poslušajte...(lyricsi se nalaze u descriptionu) |
||
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sklekove koje izvodi lik su sicky, definitivno malo izbacuje iz rutine i treba probati i to.
Ovo su advanced verzije sklekova, teško ih je izvoditi, no treba pokušati ako su nam dosadili standardni. I dalje držim da su sklekovi najbolja vježba za prsa. 3-4 serije po 40 ponavljanja i veca prsa nikad nisam vidio.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Morrighan
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni su sklekovi definitivno pomogli po pitanju grudi(ne sad drasticno ali dovoljno da ja vidim razliku)...Za ruke i ramena - takodje super!
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki, možda ti nisi vidio, al drugi
|
||
LiveStrong
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |