Sklekovi + |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sta se tice hip-hopa odnosno rapa uvjerljivo najbolji svih vremena 2pac i Eminem meni i vecini najdrazi ima jos dobrih al ove autotunere tipa lil wayne i drake je... je da lil wayne ima par dobrih pisama al uglavnom smece samo eto na tome se danas dize lova i zato je to tako
|
||
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
2Pac je bio posebna prica, Eminem je bio Great White Hype, osim odlicnog debi albuma, ostale albume smatram hrpom komercijalnog i pretencijoznog dreka, a zadnja kolaboracija sa Rihannom i takvim slicnima to samo i dokazuje...
Lill' Wayne i Drake, zbilja ne želim trošiti rijeci na te "no talent success stories"
|
||
Timeless like a broken watch
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sta se Eminema tice prva 2 albuma mu i jesu najbolja jer je onda i on bija drukciji, the eminem show i encore su vrlo dobri,relapse je dosta los(sta on i sam kaze) a recovery je vrlo dobar,pusty ti rihannu ja san cili album poslusa nekoliko puta i vecina pisama valja,a stvari kakve on pise malo ko moze
|
||
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Varaš se, stvari koje on piše, može pisati svaki potencijalni WIGGA koji je odrastao u "projects" (citaj Ghettu) i koji se susreo sa drogama, nasiljem, pogotovo unutar obitelji, problemima sa ženom, briga za kcerkicu, manjak financijskih sredstava, klasicne socijalne teme i brige... Na njegovu srecu, on je znao to iskoristiti...A eto nakraju se uspio i prodati(SELL OUT), nakon onih sprdnji sa Britney Spears i ostalim slicnim kvazi POP zvijezdama, on snimi pjesmu sa Rihannom...toliko o tome.
|
||
Timeless like a broken watch
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ekipa, držite se teme - pricamo ovdje prvenstveno o sklekovima. Znam da ste malo pobjegli u hip-hop & rap vode, al sklekovi su ovdje bitni. Slobodno otvorite temu u offtopicu.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma rekao sam u stilu - nakon sklekova, najbolje osjecam prsne mišice i osjecam najveci napredak.. nisam rekao da lik u videu ima najveca prsa i sl.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma jasno mi je sve, meni je i samoj tako, al moramo se malo, jel |
||
LiveStrong
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |