Stjepan Božic - boks |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Svibanj 2010 at 14:42 |
Stjepan Božic je hrvatski boksac u supersrednjoj kategoriji.
Osobni podaci Pravo ime i prezime Stjepan Božic Težinska kategorija supersrednja Državljanstvo hrvatsko Nadnevak rođenja 23. listopada š974. Mjesto rođenja Brežice, SR Slovenija, SFR Jugoslavija Stil klasicni Visina š79 cm Boksacke statistike Profesionalne Ukupno borba 26 (stanje od š4. kol '09.) Pobjeda 23 Pobjeda prekidom š4 Poraza 3 Neriješenih 0 Naslov prvaka supersrednja 2005., svjetski (WBF) 2007., interkontinentalni (WBA) Više info: Wikipedia page Slike: VIDEO: Stjepan Božic - pripreme za mec za svjetsku titulu: http://www.youtube.com/watch?v=f7kOxKt0Ml8 Meni osobno Stjepan Božic vrhunski izgleda, znao sam gledati njegove meceve i diviti se njegovoj definiciji. što vi mislite o njemu? Volio bih da ovdje podijelimo sve slike, tražio sam malo informacije da vidimo kako jede i trenira, no nisam našao. Ako netko ima link, slobodno neka posta. Također bi volio da ovdje diskutiramo trening i prehranu boksaca. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A cuj.. definicija mu je odlicna kao i stil boksa..
Trening boksaca je bome naporan (znam iz osobnog iskustva).. sto se tice prehrane,povecan unos UH je obavezan, inace se nema dovoljno energije za odradjivanje kvalitetnih treninga.. ionako 30 dana pred borbu se pocinje jace trenirati kako bi se skinuli kilogrami za proci vagu.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |