Crne rupe, vjencanice i žicanje pažnje |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Sijecanj 2010 at 01:43 |
Kada cu izgubiti 5, š0, š5 i više kilograma? Koja dijeta je najbolja za mene? Kojom dijetom cu skinuti najviše kila? Hoce li otici pol metra u struku? Zašto svi mršave a ja ne? Ako vas muce ova i ostala pitanja slobodno mi se obratite ovdje u temi. Ne gledam u karte, vec u jedaci pribor. Svaki forumaš ima pravo na jedno pitanje.
Edited by ThornOfFaith |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobar dan. Rodjen sam š986. godine, zovem se Davor.. Zanima me kada cu ja da izgledam kao Vin Diesel? |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
23.7.20š0. ali moraš svako jutro piti 6dcl mlijeka s 0.9 % m.m. uz š3 slanih štapica i to iz keramicke šalice sa motivom bubamare. |
|
sanjalica29
Viden/a u gymu Joined: 22 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
:))))))))) super ste, |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Filip iz Osijeka, djevica, u horoskopu blizanac.
Koliko cu se razjacati do rođendana slijedeci petak i hocu li morati uzeti novu jaknu? Pozz |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel misliš podznak blizanac? |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
daaaaj, upropastila si mi foru!
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Sorry Iako bi se mogao izjasniti gdje tocno tu ide zarez Hehe To se ti malo igraš one starogrcke prorocice Pitije? Edited by Kate |
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ako Thorn može biti baba vracara, što ne bih i ja malo Pitija
|
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Oprosti ali zbog ove uvrede si suspendiran i kažnjen magijom Od sada pa nadalje svaki tvoj pomak na vagi ce se mjeriti u mg, a opseg tjelesnih krivina i udubljenja u mm i dakako da ostaješ u istoj jakni kao dosad. @Kate Javi mi se na PM da ti ocitam dijetalna zracenja i utvrdim mjesec dobitan za pocetak provođenja dijete. |
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Thorne, svaka cast, vidim da imaš nos za biznis Hvala na ponudi tvojih zasigurno kvalitetnih usluga, javit cu se na PM pa da to onako u 4 oka prodiskutiramo Nego, što se ti ne bi na jutarnje EZO, ASTRO i slicne emisije za posao javio.Tu je prava lova, a ne vamo nas nezaposlene, školarce i studente barit, jadna smo ti mi ciljana skupina. šteta je da tratiš svoj talent di je profit upitan |
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
Grdno li se varaš! Evo da ne bude kako Thorn forumašima samo guzu pokazuje. |
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Obogatio bih se istog trena s obzirom na fizicko stanje hrvata i hrvatica, i još ak to krene pred ljeto... |
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Lega moj, otkud samo nalaziš slike za svaku prigodu. Netko nešto spomene i evo ti njega s fotkom
Bit ce jednog dana od tebe dobar FOTOreporter ili PAPARAZZO.Brz i efikasan! @Thorn, što cekaš, covjece? Brzo dovedi narod u red da bar u jednom segmentu nije kriza Pa nek bar u doticnom podrucju bude pravog lidera Edited by Kate |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ante iz trogira roden 88.kad cu dobit plocice na trbuhu
jaka ti je ova grupa sa parodijon na milana |
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Kraj 5.og mjeseca vidim ploce na trbuhu i to jake, i moraš svaki 3. dan do tada pojesti š20grama paškog sira. I imaš neka loša zracenja, neko je bacio uroke na tebe, ti nikako ne možeš dobiti na kilaži. Javi se na pm da te riješimo toga |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |