Kekule |
Post Reply |
Author | |
Kekule
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Veljaca 2010 at 15:07 |
Pozdrav svim clanovima!
Na ovaj site sam naišao slucajno i predobar mi je...puno punoo korisnih informacija i detalja i naravno osoba koje prodonose svojim iskustvom... Zovem se Dino i imam š7 (i po! :D) godina,živim u Zadru,treniram Krav Magu te danima kad nemam trening vježbam u teretani(tj. kuci).Imam 72 kg na š84cm i planiram nabacit jos kojih 5 kg mišica.Nadam se da cu uz vašu pomoc i dragocijene savjete uspijeti u planu. POZDRAV CIJELOJ FITNESS EKIPI !! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej Dino,
dobrodošao nam! Nadam se da ceš se ugodno osjecati na forumu.. Vidim da treniraš Krav Magu, kako ti ide s time i koliko sad vec iskustva imaš? Slobodno se ukljuci u rasprave na forumu.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kekule
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
Treniram oko 8 mj ,treninzi su super za cijelo tijelo i što se više trenira to više samopouzdanja imaš. Trening ti traje oko 2 sata,a poslije toga ti je Kettlebell ,ali jednostavno više nemam snage za to (to je također prva liga)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |