pozdrav |
Post Reply |
Author | |
n-i-k-y
Cita FAQ Joined: 03 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Srpanj 2010 at 18:42 |
pozdrav imam 24 godine iz okolice zagreba sam visok sam š80cm i imam 92 kg a imao sam šš2kg malo sam smrsavio ali bi htio jos skinut barem š0kg krenuo sam u teretanu da si malo nabijem kondiciju i misice ali je trener u teretani malo onak boli ga ona stvar za sve pa sam htio pitat za neku prehranu trening i to hvala
|
|
Marko UFC
Cita FAQ Joined: 19 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve pise na FIT FAQ,i za prehranu a i za trening..:) samo
citaj |
|
Frank Zane
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo 2 puta tjedno nije dovoljno da omršaviš š0-tak kila
u par mjeseci je u pogledu da ne paziš na prehranu tj, ne jest puno ugljikohidrata, masti i ostale ne zdrave hrane. 4-5 puta tjedno u teretani je dovoljno da za dva mjeseca skineš š0 i više kila pod uvjetom da jedeš pravilno i da probaš izbacit veceru ili umjesto vecere popiješ protein napitak. Tu bi još rekao da jedan dan u tjednu možeš se nažderat jel ne valja kad tijelo dugotrajno gladuje,jer onda hranu koju dobije prenosi u salo, uostalom neko jede po više manjih obroka dnevno neko ne vecera svako kako njemu paše. Jedini uvjet da smršaviš je kad tijelo troši više kalorija nego što ih dobiva, tj nema više cevapa, pizza, kobase svaki drugi ili svaki dan. nap. nemoj se prenaprezati jer ceš imati kontrcfekt (stalno umoran, bezvoljan)--slažem se. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |