Natjecanje br. 2 - FIT u 90 dana |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
sanchi
Cita FAQ Joined: 09 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Kolovoz 2010 at 12:44 |
|
Hej ljudi,
Spominjalo se da ce od 0š.09. ici drugo natjecanje FIT u 90 dana, a danas je vec 23., a nitko ništa ne spominje. Jeste li se predomislili, je li došlo do kakvih promijena? Ja ne želim vjerovati da ste se svi ulijenili preko ljeta Vjerujem da ce biti zainteresiranih ( ja prva ), pa bi bilo dobro da znamo ima li kakvih informacija u vezi toga... |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ekipa,
zatrpani smo poslom, vidjet cemo što ce biti s natjecanjem FIT u 90 dana! Za sada 0š.09. je nemoguc datum za startanje. Imamo definitivno namjeru pokrenuti 2. natjecanje odnosno ne mislimo stati s time, samo želimo uloviti malo vremena da to sve dobro organiziramo. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
sanchi
Cita FAQ Joined: 09 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super, bitno da imamo informaciju, da znamo da niste zaboravili na nas koji željno išcekujemo novo natjecanje
I ni malo ne sumnjam da ce novo natjecanje biti jednako zanimljivo kao prvo, ako ne još i zanimljivije, kad god pocelo
|
||
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uuuu, i ja sam zainteresiran i nabrijan ^^
|
||
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hoce li se to dogoditi ili sve pada u vodu? :(
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Biti ce, samo polako, bavimo se sad drugim stvarima. Ovdje možete predlagati trenere i kako bi voljeli da bude drugo natjecanje - koje razlike u odnosu na prvo i sl. |
||
|
||
sanchi
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super, baš se radujem!! Ja predlažem da trenerice budu Gym_girl, Theia, Ena:))) i Zika (naravno ako se cure slažu) Mislim da ce ovaj put biti dosta kandidata, pa bi bilo dobro da imamo puno trenera. A cure su stvarno svojim primjerom pokazale da znaju šta rade i mislim da bi sve bile dobre trenerice. Samo se nadam da me nece neka od njih ubiti zbog ovog prijedloga Ako se ja kojim slucajem ne prijavim na ovo natjecanje, znate šta mi se dogodilo..... |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ko zna kad ce to bit, ocito se neda nikom
Edited by zmaj |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eh zmaj, kad bi znao kojim stvarima se mi bavimo, ne bi ovako komentirao. Biti ce, no datum nije određen. š. mjesec bi bio idealan za tako nešto - nova godina, novo tijelo i velike promjene! |
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma,briga me |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
OK. Onda se ti neceš natjecati, ima onih koji hoce. |
||
|
||
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mogu li se prijaviti i zainteresirani iz BiH, kojim slucajem? :)
|
||
BudaMO
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pridruzujem se pitanju |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
To cemo znati kad organiziramo natjecanje. Za sada ti ne mogu konkretno odgovoriti na pitanje. |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo pokrenuta je slicna ideja - Transformiraj se!
Slobodno promotrite ovu ideju dok ne definiramo izazov - FIT u 90 dana! |
||
|
||
MII2o
Cita FAQ Joined: 15 Travanj 2010 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako idu pripreme :)
Jedva cekam natjecanje! |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |