Pozz |
Post Reply |
Author | |
Karlo93
Cita FAQ Joined: 27 Rujan 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Rujan 2010 at 01:28 |
pozdrav svima :)
evo novi sam ovdje... inace... idem u teretanu 3 put tjedno..... poceo sam trenirat u 9. mjesecu 2009 do 4 mjeseca 20š0 sam treniro 3 puta tjedno... fino izgubio oko 23kg... pao sam sa 93 na 68kg.. i onda fino dobio obostranu herniu (bruh) koji sam operiro u 6. mjesecu i eo opet polako pocinjem trenirat... iako se mal nekako bojim odredene vjezbe radit.. pretezito za trbuh.. i nadam se da ce mi neko odavde dat savjet sta i kako... i eto to bi bilo to.. za pocetak |
|
Seagal
Cita FAQ Joined: 26 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošao
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao na forum!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao.
Pa pocni postepeno vjezbat, nemoj dizat velike tezine. I kupi si pojas. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam operirala harniu (preponsku) prije 3 godine i kako me prao strah tako sam i prestala vježbati, išta teže od par kila dizati i td. zato se i jesem zapustila i zdebljala i postala nezadovoljna...
nemoj da se i tebi to dogodi, pa radije vježbaj sa manjim kilažama dok se ne budeš osjecao spreman za vece kilaže. |
|
Karlo93
Post Options
Thanks(0)
|
ok hvala na savjetu,... ali meni je doktor i reko da s ja nista nemoram pazit nakon odredenog perioda vremena i da bi bilo dobro da nest treniram... ali ipak ima mali strah da mi se opet to nepojavi.. i jedino neznam kakve vjezbe za trbuh da radim... |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
oslobodi se straha, prvo ce te to zakocit nego išta drugo...um i tijelo su itekako povezani, što god ko mislio o tome..
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
slažem se sa tobom da su povezani, pa zato neka radije radi sa manjim kilažama dok se ne rješi straha. samo neka ne stoji i ne radi ništa. |
|
Karlo93
Post Options
Thanks(0)
|
pa radim evo vec 2 tjedna kardio kruzne treninge... i to cu radit do šš. mjeseca.. onda ce mi trenerica sastavit program za snagu... a od 3. mjeseca idem na definiciju... takav je plan :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |