evo i mene |
Post Reply |
Author | |
annie
Cita FAQ Joined: 01 Listopad 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Listopad 2010 at 16:14 |
Pozdrav svima iz šibenika
Nabasala sam slucajno na ovu stranicu i oduševila se isti tren ;) Nisam mogla odoliti a da se ne registriram. - Puno zanimljivog "štiva" za mene. Teretana mi nije stran prostor, ali sam napravila jednu duuuuuuuugu pauzu od 3 godine (zbog lijenosti i neorganiziranosti slobodnog vrimena) i sad sam, evo vec mjesec dana redovni (svakodnevni) posjetitelj, tj. vrijedna vježbacica :) Za pocetak, interesiraju me ovi dodaci prehrani, kako odabrati najbolji i najadekvatniji?! Do sad nikad nisam koristila nikakve nadomjeske, jer je moj moto - prirodno!!! Međutim, zbog gomile obveza, cesto mi se događa da preskacem obroke i jedem "na brzinu" u restoranima i pizzerijama. Znaci, nemam više kontrolu nad odabirom i unosom hrane, pa sam odlucila isprobati nešto iz ovog web shopa... Naravno, nešto za brže sagorjevanje masti ;) Voditelj moje teretane "prodaje" drugi brand energetski napitaka i preparata, te mi je na moj upit preporucio kreatin u ampulama, koji se popije š5 min prije treninga. Ima li netko iskustva s tim? Ja bi se ipak prije odlucila na nešto iz ponude web shopa jer sve je detaljno i temeljito objašnjeno, svaka cast!!!! Za sad toliko! Edited by annie |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav. sta se tice dodataka malo pogledaj teme predvidene za to, ali pomeni whey,omega3 i vitamin C su osnovni,ostalo ovisi,po potrebi
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Citiram zmaja jer zaista treba startati s whey proteinom, omega 3 i vitaminima, kasnije se može dodati eventualno još nešto! Btw. dobrodošla na forum! Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |