Fitness žitarice |
Post Reply ![]() |
Author | ||
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 22 Listopad 2011 at 19:22 |
|
Evo prijatelj koji se bavi powerliftingom inace iz Slovenije mi je preporucio fitness žitarice ?
Kupio sam si ih i super su okusa ? Da ih uzimam ili ne ?
|
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ma naravno da su super okusa hehe.......bolje zobene
![]() |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
5 vrsta i nijedne ne idu?
![]() ..a da pomiješaš malo tih fitness i malo zobenih? Bar za pocetak dok se ne navikneš...unijet ceš malo hranjivih tvari, smanjit kolicinu šecera i tako to...mislim, bilo koje cjelovite žitarice su bolje od ovih u kutijicama punih šecera...ništa ti nece bit ako ih povremeno jedeš ali ne svakodnevno...ima puno, puno boljih i kvalitetnijih izvora uh-a.. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
Ove su meni bile otkrice pahuljice:
Zob-Pir bez cukra http://www.koelln.de/produkte/2/š03/index.html Pa Nestle 8 žitarica ist bez cukra i bez mlika I Milupa 7 Korn Bio http://www.marktjagd.de/angebot/Rossmann-Milupa-Getreidebrei-Bio-7-Korn:š547š7š To su sve djecje žitarice ali tko kaže da ih ne mogu jesti i odrasli? ![]() Inace imam gadni gastritis i u potrazi za nekim prihvatljivim laganim namirnicama pronašla sam te žitne kašice-ima ih za kupit u Mulleru ili Dm-u i stvarno su ukusne, a nisu tipicne kašice - nemaju nikakvih dodanih šecera, umjetnih boja ni aditiva, vecinom su iz bio uzgoja i možeš ih pripremat lako i jednostavno jer su uglavnom instant proizvodi. |
||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||
![]() |
||
anita2102 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 21 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 72 |
|
ja se sa fitness zitaricama zasladim, heheheheheh. to ni nije za najest se.
drzim se zobenih, a u krizi slatkoga "pozobam" malo fitness, dodje mi to kao desert. kao sto Gym_ girl kaze makar pola - pola... za par tjedana ces se naviknuti na ciste zobene. ili si zobene popravi s malo bananom, nekim vocem , medom, cimetom... stogod... |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Stavi zlicu meda u zobene i bit ce ukusnije.. i jos ako imas whey :D
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Ima wheya, dobio je u nagradnoj igri! ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Kako mu mogu onda bit lose zobene?!?!
![]() |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
Avatar ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
|
Svima su zobene u pocetku malo cudne ali s vremenom se navikne samo s pocetka valja malo kombinirat cimet, kakao s smanjene masti ili ih smiksat s nekim vocem (banana, jabuka, naranca)
![]() Zvonimir probaj malo ukuhat griza kad praviš zobene, meni je to s pocetka pomoglo jer sam ljubitelj griza ali odma smanjiš kolicinu zobenih (iskreno i sad se zalomi da ih tako spremim i stvano bude odlicno) što se tice fitness žitarica stvarno su fine i znam da sam prošle godine sestri na moru pojeo cijeli paket naravno dodavao sam ih uz zobene ![]() |
||
![]() |
||
Stela ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Listopad 2011 Location: MAGYARORSZÁG Status: Offline Points: 22 |
|
Koelin zobene su zaista najukusnije. Moram se sloziti s Kate
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
|
I meni su bile grozne na pocetku, navikneš se s vremenom, ili zakuhaj mlijeko, ubaci zobene i lagano kuhaj š0ak min uz povremena miješanja,odlicne su tada!!!! |
||
![]() |
||
KVFinn ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 06 Listopad 2011 Location: Rijeka Status: Offline Points: 6 |
|
ja sam u DM-u našao neke dobre i jeftine, mislim da se zovu Viola ili tako nekako... zna li tko za njih, je li to ok?
|
||
Skinite suviąan kilogram - rijeąite se mozga!
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |