D: Jednostavni trikovi kako ubrzati metabolizam! |
Post Reply |
Author | |
demilli
Cita FAQ Joined: 08 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Lipanj 2012 at 11:54 |
Tina33
Cita FAQ Joined: 03 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bit ce da i ja :(
|
|
IYANNA
Cita FAQ Joined: 15 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Clanak je odlican i mnogo mi pomaže!!!
|
|
goksy
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlican, sazet, razumljiv svima....prionuti sa teorije na praksu
|
|
Mateo4x4
Cita FAQ Joined: 02 Rujan 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super clanak. Ukratko i jasno opisan. Kod mene je jedini problem spavanje :(
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jako dobar clanak.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
kolateralnazrtva
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koristan clanak! Pokusavam sve ovo promijeniti, ali ne mogu puno utjecati na spavanje, nazalost :(
|
|
Raketni
Cita FAQ Joined: 06 Srpanj 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zeleni caj odlican bez dodataka na pocetku malo cudno bez secera ali za 10 dana se navikne i postaje sve bolji i bolji a o njegovom ucinku znamo svi :)
|
|
tamaya
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav svima. Tražeci nacina da poboljšam svoje zdravlje nakon godina zanemarivanja, pronadjoh vas. Imam 60 godina, bivši sportaš, nikad debela do unatrag 7 godina. Bakutaner nabio 25 kg, polako i besvjesno.Odlucila sam da je dosta. Nacin prehrane mi nije problem, koristim i vaše sjajne savjete. Ali...godine prave fizicke neaktivnosti (10 bar),degenerativna ruptura m.meniskusa des. koljena, diskushernija, artroza koljena, kukova pa još uz višak 25kg....Spasio bi me neki prijedlog vježbi koje mogu raditi kod kuce. Za sada ujutro samo malo se razgibavam, napravim koju staticku vježbu za kralježnicu, svo kretanje mi je po kuci i vrtu. Zbog koljena imam zabranu pa samo po ravnom smijem, a živim na brdu.:))) Uglavnom,ne zanemarujte bakutanere, upomoc. :)
|
|
KetyLavanda
Cita FAQ Joined: 19 Rujan 2018 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ha, metabolizam se usporava najviše stresom i s godinama...ipak moramo priznati...
E sad,,ajmo ga ubrzati, poslušajmo ove savjete, nisu loši...ali gdje je tu vožnja bicikla, obican sobni sad dok je zima...votim 5-6 km..pod opetrecenjem..ali efekat je slabo vidljiv..idemo dalje...vidimo se tu za mjesec dana..
|
|
Prki
Cita FAQ Joined: 08 Veljaca 2020 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zar nije istina da najnovija istrazivanja pokazuju da je razlika izmedu "brzog" i "sporog" metabolizma nekih 200-300 kcal, te da kolicina obroka u danu i ostali razlozi koje ste naveli ne utjecu bas na brzinu metabolizma?
|
|
FRCAK
Cita FAQ Joined: 21 Sijecanj 2019 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
'Pozdrav svima. Tražeci nacina da poboljšam svoje zdravlje nakon godina zanemarivanja, pronadjoh vas. Imam 60 godina, bivši sportaš, nikad debela do unatrag 7 godina. Bakutaner nabio 25 kg, polako i besvjesno.Odlucila sam da je dosta. Nacin prehrane mi nije problem, koristim i vaše sjajne savjete. Ali...godine prave fizicke neaktivnosti (10 bar),degenerativna ruptura m.meniskusa des. koljena, diskushernija, artroza koljena, kukova pa još uz višak 25kg....Spasio bi me neki prijedlog vježbi koje mogu raditi kod kuce. Za sada ujutro samo malo se razgibavam, napravim koju staticku vježbu za kralježnicu, svo kretanje mi je po kuci i vrtu. Zbog koljena imam zabranu pa samo po ravnom smijem, a živim na brdu.:))) Uglavnom,ne zanemarujte bakutanere, upomoc. :)', kaže tamaya
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |