D: Street workout: nesvakidašnji trening za super |
Post Reply |
Author | |
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Studeni 2012 at 10:23 |
Svi komentari na temu: Street workout: nesvakidašnji trening za super formu Edited by Zoki - 30 Studeni 2012 at 17:13 |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
alenmiami
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
to je snaga a ne teetana...
|
|
bar-wolfz
Cita FAQ Joined: 31 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
oni koji se babžve street workout-om mnogo bolje izgledaju i prirodnije nego ovi iz teretane i zdravije
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislis da ovi šta se bave street workouton neuzimaju kemiju? Al svakako zanimljivije nego teretana
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni izbliza bez majice i jedni i drugi izgledaju dobro |
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je to super, i ja bi to rado prakticira, al gdje?! neznam za ostale al u Karlovcu jedva da ima 4 parkica za djecu sa ljuljackma, 2-3 igralista i to je to.. vise po kvartvima nema ni onih precki gdje su se tepisi klatili pa da mogu zgibove radit ;) svu zelenu povrsinu pretvaraju u asfalt, parkiralista, trgvacke centre i slicne piz..rije...
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
U zg-u imaju 2 parkica za koje znam , svetice i na jarunu
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |