D: Novosti koje donosi jesen: Exclusive pileca i pureca šunka |
Post Reply |
Author | |
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Studeni 2012 at 16:10 |
Svi komentari na temu: Novosti koje donosi jesen: Exclusive pileca i pureca šunka
probala purecu..ista je (po nutritivnom sastavu) kao i delux pureca |
|
cookies are for pussies
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
A cijena u odnosu na purecu dekuxe?
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
salama je salama, sve je to loše. Svašta oni samelju tu, da ljudi znaju bilo bi sr... :)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve znam šta ide unutra, al nekad omastim brk cijena je isto tu negdje, mozda je kunu dvije skuplja od delux |
|
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja upravo u susnicu stavio 20 kg pilecih prsa, da bude suhovine za zime. Ima 1 gr masti 23 grama proteina, bez aditiva mirisa i ostalih cuda samo prirodno.
|
|
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja znan šta ide u salame, ucija u školi, i inace ih pojeden 3 puta godišnje ako i to, al nekad radi prakticnostu zašto ne
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma da jednom u par mjeseci ok, ali neki tamane svaki dan jer misle da je to ok, kao pureca malo masti i to. ljudi stvarno ne znaju puno toga...
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
i ja znam sve o salamama! :(
odavno ih ne jedem, mogu oni reklamirati kaj hoce,ali istina je sasvim druga!
|
|
Weedeemer
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2012 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
1g masti... ok. a koliko ima šecera?...uz to... koliko ima krumpirovog škroba i ostalih "fillera" ...
taman dovoljno da ti digne inzulin i izbaci te iz "fat burning" modusa :)
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm, hoceš reci da ce te "izbaciti iz "fat burning" modusa" ako npr. za rucak jedeš krumpir?
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ha? nekontam.. |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
100g delux purece 85 kcal 1g mati, 2 g UH, i 17g proteina |
|
Weedeemer
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2012 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
point je... otkud ugljikohidrati u mesu? :) šecer i škrob... tj filleri... nekako sam postao skeptican na te sve moguce aditive i pojacivace okusa
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
"Nove Exclusive šunke namijenjene su svima koji se zbog brige o zdravlju ne žele odreci užitka" - marketing marketing i marketing!!! Pa da, ovo je posljednja rijec zdrave hrane :D :D
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |