jos jedna nova :p |
Post Reply |
Author | |
yousuck
Cita FAQ Joined: 09 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Ožujak 2013 at 01:23 |
Pozdrav svima :-) duze vrijeme pratim ovaj forum i ima super stvarcica.pa odlucih se predstaviti i ja. imam 21 godinu,visoka sam 173 i trenutacno imam 60 kg.Moj cilj je doci na nekih 56-57 kg,ali nisu mi ni bitne kile,vec centimetri i kondicija.Prije 10 dana krenula sam u teretanu,upisala sam No limit :).Prvih par dana jela sam uglavnom proteine,sada jedem proteine i raznoliko povrce, kruh uopce ne jedem jer nisam ni prije bila fan kruha i slatko takodjer (jedino slatko što pojedem je odredjeno voce)...U teretani zasada radim kardio ( traka,steper,orbitrek itd) i plus vjezbe poput squats,cucnjevi,trbušnjaci ...pa sam mislila drugi mjesec lagano i na sprave :-) Htjela bih stanjiti malo bokove i bedra,pa etoo vaši savjeti su dobrodošli :)) hvala i pozdrav svimaaa
|
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Yousuck (hahahahahaha), dobrodošla nam!
Puno uspjeha želim i pitaj ako te nešto zanima, uvijek ce netko rado odgovoriti. Cheers!
|
|
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|
yousuck
Post Options
Thanks(0)
|
neznam vise ni sto bih mogla pitat a da nisam vec vec vecjdj vec ve vec sto puta procitala haaha. Salu na stranu,nego moze misljenje recimo zanima me kakve rezultate bi mogla dobiti od jako zdrave prehrane i 3 mjeseca teretane po 4-5-6 puta tjedno?:D ...I dali bi smjela imati jedan dan u tjednu slobodno kada bih mogla jesti sto zelim(ne mislim na junk food)? :-) hvalaaaaaa.zivili |
|
gordan72
Cita FAQ Joined: 13 Lipanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 98 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja mislim da za 3 mjeseca možeš dobiti fine rezultate . samo isto tako ti ne treba 6 dana tjedno u teretani . .možeš cak imati kontraefekt od pretjerivanja s treninzima ...
A što se tice slobodnog dana za prehranu, i to je ok .. mnogi imaju jedan "slobodan" dan u tjednu .. štoviše, taj dan ima, navodno, blagotvoran efekt na tijelo (i um) ;)
|
|
yousuck
Post Options
Thanks(0)
|
aha tnx:-) ma to sam mislila ovaj mjesec ici 6 puta tjedno jer jos nemam nista za ucit,pa sljedeci mjesec vec 3 puta jer cu imat dosta za ucit pa nebi stigla bas svaki dan ici :)E imam jos jedno pitanje,kakakva je situacija sa vocem? Koliko i kada ga smijem jesti? HVALAA |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |