Zlatokosa - intro |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
Zlatokosa
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Travanj 2012 at 21:09 |
Pozzz!
Odmah cu navesti svoj razlog prijave na ovo natjecanje...naime u ovih mjesec dana od kako sam krenula u teretanu i napokon se pozabavila svojom prehranom cula sam toliko oprecnih informacija, vezanih uz prehranu i samo vježbanje, da mi je u glavi samo upitinik i sad više nisam sigurna koliko uopce bilo što dobro radim. Bit ce mi drago da me netko od trenera poduci i da na kvalitetan i zdrav nacin dodjem do željenih rezultata Pocela sam s teretanom 3x tjedno, a do prije nekoliko godina sam se bavila profesionalno jednom borilackom vještinom. Sad mi je nažalost kondicija i ispod nule ( stvar se doduše popravlja u zadnje vrijeme ), pa se osjecam kao pravi pocetnik. Plan mi je trenirati svaki dan u teretani ( osim subote i nedjelje) . Prehranu sam donekle dovela u red i sad jedem prakticki svaka cetiri sata ( kao male bebe ) i pazim što cu pojesti, što do sad nije bio slucaj. Osim što bih htjela nabaciti koju kilu, cilj mi je i ojacati ruke ( nadlaktice su mi grozne ), noge i trbuh. Zapravo Zikin avatar je upravo ono kako bih ja htjela izgledati Valjda nije neizvedivo Nemam posebnih zahtjeva i želja vezano za izbor trenera tko god ima volje, ja sam spremna. A sad najgori dio... Imam 31 godinu, visina je 173 cm, a tjelesna težina citavih 47 kg. Opseg prsa: 75 Struk: 65 Bokovi: 88 Opseg nogu: 45 Fotke slijede jer se moram fotkati, ali i skužiti kako ih staviti ovdje no sutra najkasnije su tu! |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa pošto je Zika na avataru valjda nije neizvedivo
Ne trebaš mi ni staviti slike vec prema ovim mjerama tocno vidim o cemu je rijec, no pricekat cemo ih za kompletnu procjenu stanja. Jesi li oduvijek tako mršava ili si imala oscijacija u težini? Što se prehrane tice, sve se da nauciti, samo je potrebno raditi na tome i držati se plana. |
|
LiveStrong
|
|
Zlatokosa
Post Options
Thanks(0)
|
vec sam happy kad cujem da nije neizvedivo
Oduvijek sam skinny, teško dobijem kile, ali ih niti ne skidam lako... Ovih 47 imam vec nekoliko godina Uzela bih ja i neki shake,pa da pomognem cijeloj prehrani, ali i tu sam zbunjena, pa cekam trenerovo mišljenje |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako želiš radit s menom, onda reci...
samo te moram upozoriti da dobro razmisliš jer nisam baš od previše tetošenja kad je rijec o tjelovježbi |
|
LiveStrong
|
|
Zlatokosa
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam ni mislila da ce biti lako
Ali se bilježim sa štovanjem |
|
zika
Post Options
Thanks(0)
|
Onda krecemo
Jedino u što moraš vjerovati je: Javi mi se na pm samo. |
|
LiveStrong
|
|
Mala123456789
Cita FAQ Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zlatokosa, Zika i ja = TEAM
|
|
Zlatokosa
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
OSka
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 124 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oh Bože, hocu li ja ikada ici na masu?!
Cure, sretno! |
|
Mala123456789
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Oska i tebi
|
|
Zlatokosa
Post Options
Thanks(0)
|
Oska sretno i tebi
Edited by Zlatokosa - 26 Travanj 2012 at 16:45 |
|
Zlatokosa
Post Options
Thanks(0)
|
Ajme sramote...
Evo i mojih fotki
|
|
Mala123456789
Post Options
Thanks(0)
|
Liiiiike!! Kakva sramota! Ti sli looda
|
|
Zlatokosa
Post Options
Thanks(0)
|
nemoj da se crvenim...pa pogledaj Zikin avatar...e to je komad
|
|
Mala123456789
Post Options
Thanks(0)
|
Ona nam je motivacija! A ja volim mršavo tako da vjerujem da ceš imat super rezultate kad te Zika malo nabilda ;)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zlatokosa, joooj kako bi te ja naprtila težinama, bolje da nisi kod mene Lijepa podlogica, samo malo meseka fali, to i sama znaš ali sve ce se to sredit bez problema ;) Meni se vec neke idejice motaju po glavi ali to je ipak zikin posao pa...sretno cure, bit ce to super
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |