pozdrav ljudi |
Post Reply |
Author | |
birc
Cita FAQ Joined: 15 Rujan 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Rujan 2012 at 10:59 |
Zovem se Ivan, prof. sam vozac (dakle puno sjedim), imam 33 g., visok sam cca 168 cm, imam 72 kg.
Ukratko, htio bi dobiti na mišicnoj masi( vježbajuci u teretani) i nauciti o pravilnoj prehrani, tako da cu trebati pomoc. Nadam se da mi nitko nece zamjeriti na kakvom pitanju pošto se baš i ne razumijemhttps://www.fitness.com.hr/forum/smileys/smiley1.gif, makar neke osnove vježbi znam. pozz |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i tebi
Na ovom sajtu ima puno toga dobroga za procitati o prehrani i razlicitim principima vježbanja, baci se na citanje... Takodjer možeš naci puno primjera jelovnika na forumu pa baci oko. Na naslovnoj strani možda za pocetak clanak od extremefita skinite 5 kg masti u 5 tjedana gdje ukratko imaš odlican pregled prehrane i program vježbanja... Citaj i uživaj |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |