Helou :) |
Post Reply |
Author | |
fizio27
Cita FAQ Joined: 18 Rujan 2012 Location: Zg Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Rujan 2012 at 17:46 |
Líjep pozdrav svima!
Imam 27 godina, visi sam fizioterapeut po struci, obozavam pokret, sport(najviše radim kao fizio sa sportašima), trening,to je nesto sto je dio mog života zadnjih 13 godina. Sama sam se bavila svacime: atletikom, plivanjem, odbojkom i najzadnje onim najdražim: plesom. Tu sam jer me uvijek nesto novo interesira,rado ct svašta probati i radi boljeg razumijevanja biomehanike odredjenog pokreta,a i da vidim kak mi ide :-P Veselim se citanju,pisanju,druženju! |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla , nadam se da ceš komentirati i nauciti nas ponešto, kao i mi tebe
Edited by Iluvatar - 18 Rujan 2012 at 17:58 |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla!
Iz kojeg si grada? Nadam se istome kao i Iluvatar.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
fizio27
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam! :)
Iz Zagreba sam inace.. I ja se nadam saznati puno stvari i pomoci nekome ako mogu! :-) |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav kolegice ...
|
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
fizioteraputa ko rusa :D dobrodosla :D
|
|
fizio27
Post Options
Thanks(0)
|
opa, vidi, vidi - nisam vidjela vaše postove...kolege :))
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla :))
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |