fritula-prijava |
Post Reply |
Author | |
fritula
Cita FAQ Joined: 11 Travanj 2012 Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Rujan 2012 at 00:04 |
evo i mene !!!
nemam mjere a ni vagu , al imam volju. ne znam kad natjecanje pocinje ali u utorak navecer najranije mogu stavit slike i mjere tada cu biti doma pa da sve bude uvijek u istim uvjetima hehe. do tada pozz |
|
fritula
Post Options
Thanks(0)
|
1. nemam poteškoca u treniranju, nemam nikakvih zdravstvenih tegoba , imam nekog/ minimalnog iskustva s vježbanjem
2. namjeravam se pridržavati savjeta, programa prehrane te treninga koji ce mi definirati trener 3. osnovni podaci GODINE: 32, majka, supruga, domacica i jos ponesto LOKACIJA: ZAGREB DOSADAŠNJE ISKUSTVO: nemam iskustava u teretani, nego s vjezbanjem doma i nekim od programa skinutih sa neta Jillian, Zumba fitness. Jelovnike slazem prema dijabetickoj dijeti 1300 kcal, ako se toga drzim. Ali s obzirom da ne slazem svaki dan mrsavljenje ide jako sporo. Bilo bi mi najdraze trenirati doma, imam steper, bucice od 0.5 i 1 kg, vijacu. Ujutro hodam do posla otprilike 4 km. CILJ / ŽELJE: hm , zelja mi je doci na BMI 22 i na tome ostati. MJERE: PRSA 112 STRUK 110 BOKOVI 122 NOGA 69 RUKA 33 IZBOR TRENERA: Ne znam tocno tko je sve na popisu, ako je Gym girl onda bi rado radila s njom ako se ona s tim slaže. Sad bi se ja trebala prodati zasto bas mene da izabere...no to mi nije jaca strana, nikad nisam to znala. Motivirana jesam, slusati znam, poslusati isto ponekad. Ako budem nesvrstana svejedno nastavljam natjecanje. A kad to sve pocinje? |
|
fritula
Post Options
Thanks(0)
|
jos jedna "sitnica".....
VISINA 169 cm TEŽINA 89 kg |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |