Bokic |
Post Reply |
Author | |
sarahhh30
Cita FAQ Joined: 06 Listopad 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Listopad 2012 at 11:06 |
Bok svima!
Imam 30 godina. Prije dvije godine varirala sam s kilažom, 68-72 kg i to mi je bilo super. Tada sam puno vozila bicikl i trcala, a i posao mi je bio da sam stalno u pokretu. Danas, tri godine poslije imam 92 kg i sjedeci posao. Preselila sam iz grada u predgradje i sve aktivnosti su prestale (teren je toliko brdovit da jedva može se hodat a kamo li nešto drugo). I sada jako, jako, jako želim skinuti kile. I treba mi pomoc. Najvec mi je motivacija dijete. Želim ostait trudna, ali prije toga želim se dovest u formu i skinut nakupljene kilograme, da ne izgledam poslije kao slonica. |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i tebi:))
Zdrava prehrana + redovito vježbanje = kile idu dole. Na naslovnoj strani ti je clanak od extremefita smršaviti 5 kg u 5 tjedana u kojem je jako dobro, kratko i jasno objašnjena prehrana i dan je detaljan program vježbanja koji možeš raditi doma, a trebaju ti samo bucice i prostirka za pod (i dobra volja). Imala sam slican problem kao ti, imam 32 godine zbog posla i sjedenja uglavnom dobila sam dosta kila. U 6. mjesecu sam odlucila da je dosta i od tada vježbam i hranim kako treba. Uglavnom prošla sam taj gore spomentui program i nastavila dalje vježbati po istom principu i u 4 mjeseca skinula 10 kg. Osim skinutih kilograma osjecam se odlicno i tijelo mi se oblikovalo tako da izgleda super i više niti ne stajem na vagu jer sam zadovoljna, vježbam i sve super |
|
sarahhh30
Post Options
Thanks(0)
|
Ali ja sam vježbala 6 mjeseci i skinula 3 kg a pazila sam i na prehranu.Totalno sam luda vec od svega :(
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za pocetak, dobrodošla :)
A što se tice toga da si pazila na prehranu, jesi sigurna u to? Kako si tocno pazila? Kako su izgledali dnevni obroci?
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
I kako su izgledali treninzi? i to je bitno
|
|
sarahhh30
Post Options
Thanks(0)
|
Hm kaj se tice prehrane, a nije da sam jela nešto odredjeno.
Moj problem je što odem u pola 7 od kuce i vracam se u pola 7 navecer kuci, tako da bi mi se u tom periodu prehrana bazirala na nekom vocu oko 10h, pa oko 14h pašttica, sendvicak ili tak nešto i onda oko 18.30h vecera, i to tanjur necega i to bi bilo to. Jako rijetko sam znala pojest nešto slatko ili nešto od grickalica. A što se tice vježbanja baš sam sat vremena provela na traci za trcanje i to intenzivnim tempom, a ostatak na svim onim silnim spravicama za ucvršcivanje. |
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Što se tice radnog dana i tempa tu smo negdje na istom, ja isto izlazim iz kuce oko 7 i obicno se vracam oko 18 - 19 doma.
Primjer mog jelovnika izgleda ovako nekako (dakako ima i puno boljih primjera na ovom forumu, ali u skaldu s poslom i obavezama je takav kakav je, ali donio je dosta velikih napredaka:))) D:7:00 50g zobenih + 150 g svježeg sira + neka vocka (bobicasto, brusnica, kruška, jabuka...) + 200 ml malomasnog jogurta R: (nema tocno vrijeme ovisno o poslu kad uhvatim vremena izmedju 12:00 - 14:00) na posao nosim ili skuhani rucak ili nosim npr. svježi sir + povrce (paprika, rajcica, riga..), konzerva tune + povrce + feta integralnog kruha ako imam kuhano onda su to incuni s blitvom, meso + povrce M: kada dodjem kuci 18 - 19 pojedem najcešce svježi sir + vocku (to mi je ujedno preWM) Trening PWM whey+banana V: (veceram jako kasno, moj muž obožava kuhat, a buduci da kasno dolazimo doma to traje pa bude izmedju 22 - 23 sata). chili con carne, tortilje, riba + blitva, piletina + povrce i takve kombinacije... Kao što rekoh nije idealno ali trudim se i vaga kaže -10 kg tako da sam ja zadovoljna. Što se treninga tice mislim da bi trebala to malo promijeniti, odnosno prvo nakon zagrijavanja napraviti trening snage (te spravice kako ih zoveš) i ubaciti defiinitivno utege to ce ti samo korisitii da prije dodješ do cilja (baci oko na blog aod vangarde što treba znati žena, majka i tako nekako se zove:)) a onda na kraju treninga snage napraviti kardio dio (odnosno traku za trcanje, a može i neki puno bolji kardio trening). Mislim da ako radiš kardio na kraju treninga trošiš puno više masti i time dolaziš brže do cilja. |
|
sarahhh30
Post Options
Thanks(0)
|
UUUU vec u 7 da papam , nema šanse, ne mogu ja tak rano ujutro jesti, pogotovo ne toliko, al oko 9 bi mogla :D
Još danas i sutra sam na normalnom nacinu prehrane a od ponedjeljka krecem s zdravijom prehranom. Nadam se da ce i kod mene kile pocet ici dolje inace bum poludjela (po milijunti put). I skinula sam si zumbu pa cu probat s tim postic nekaj i skinula sam Jillian. :D |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
papanje u 7 ujutro uvelike pomaže tvojem tijelu da sagorijeva masti jer je ono ujutro jako gladno a ti mu ne daš jesti odmah nakon što se probudiš i onda se ono usporava, kad bi se ubrzalo sagorijevalo bi više masnoca i tako bi mršavila, ako tome dodaš dobar i redovit trening i pravilnu prehranu ostatak dana možeš svašta postici
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
O znam dobro o cemu pricaš niti ja nisam ni pod razno mogla ništa jesti do 10-11, osim kave ali vjeruj mi sve se može:))
I tijelo se vrlo brzo navikne, sada mi je to normalno i veselim se svom veeelikom dorucku. |
|
sarahhh30
Post Options
Thanks(0)
|
A niš, budem vas onda poslušala, pa papala odmah ujutro :D
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Tako treba
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |