Problem sa nosom! |
Post Reply |
Author | |
Cr0H
Cita FAQ Joined: 20 Listopad 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Listopad 2012 at 00:08 |
Otvorio sam ovu temu zato jer ja imam problem sa nosom, a to je "Devijacija nosnog septuma". Ugl. radi se o tome da je nosna pregrada deformirana i užasno otežava disanje, cesti su i napadaji, gubitak osjeta mirisa itd. Stavit cu i sliku da vidite o cemu se radi(na slici se vidi razlika provoda zraka kod normalne nosne pregrade i kod nosne pregrade sa devijacijom). Ja ovaj problem imam još od malena i ne postoji nikakav ljek za to osim operacije koju cu sad uskoro docekati i presretan sam zbog toga, vecina njih koji su operirani pricaju da se osjecaju kao da su se preporodili tako da jedva cekam operaciju i nadam se da ce sve proci u najboljem redu. Tijekom vježbanja mi je malo olakšano disanje neznam ni sam koji je razlog tome, ali mi pomaže vježbanje oko nosa.
Zanima me da li još netko ima taj problem ili sam jedini? Moje trenutno riješenje je džepni inhalator bez kojeg nikud ne idem. Evo i slike: |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
koju operaciju, omu nježniju lasersku ili klasicnu ?
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav!
Ja sam prije par god. imala taj problem... išla na operaciju (klasicno štemanje hrskavice ) i sada je super... operacija je savršeno prošla..ništa me nije boljelo... jedino je problem 20 dana imati pun nos vate, maramica i tampona..cudno je..i ne smiješ se prehladiti jer onda bude problema... Došla sam na operaciju u ponedjeljak u jutro.. u srijedu poslijepodne sam išla kuci.. A što je najbitnije, nema nikakvih vanjskih ožiljaka
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Cr0H
Cita FAQ Joined: 20 Listopad 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
I zbilja je kasnije super osjecaj napokon "prodisati" ? Jer sam ja presretan što napokon idem na operaciju!!! Iskreno se nadam da se necu baš sad onda prehladiti, usred zime. Super što nema vanjskih ožiljaka! |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
O da...konacno dišem na nos k'o covjek
Pa da, nema vadjenja konaca..nema ožiljaka..
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Cr0H
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti puno i javit cu se kako je završila operacija, nisam još siguran kad je tocno ali uskoro! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |