Uvodna rijec |
Post Reply |
Author | |
RollingInTheDeep
Cita FAQ Joined: 10 Studeni 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Studeni 2012 at 15:44 |
Bio bi red da se prvo predstavim pošto sam se tek registrirao. Odakle da pocnem? Izostavio bih, privatnosti radi, neke svoje osobne podatke (ime, prezime i sl.) - bar za sad (jer ionako nisu potrebni). Za portal (a u sklopu njega i forum) naime znam još od prije, ali sam se tek sad odlucio prikljuciti raspravama.
Ono što je moj problem, vec je dobro poznata tema na ovome forumu, a ujedno i razlog moje odluke za registracijom. Radi se o kilogramima, koji su kod mene uvijek višak, ali prica je nešto drugacija pa cu je ukratko i opisati. Trenutno studiram pravo, a obveze na fakultetu zahtijevaju dosta vremena i ne ostavljaju prostora (koliko bi ja htio) za ostale aktivnosti, ali to je ono što me zanima i cime bi se htio jednog dana baviti tako da mi je to jedan od trenutnih prioriteta u životu. Za mene kažu da sam svestrana osoba. Naime, imam puno interesa i "dodatnih" aktivnosti. S obzirom na financijsku situaciju, radim kao agent u službi za korisnike jedne telekomunikacijske tvrtke. To mi je dobra prilika za zaradu (radim cca 3 dana u tjednu tijeko akademske godine (ljeti doduše nešto više, 5 dana u tjednu), dakle to je više kao dodatan izvor zarade, jer sam na studiju u gradu u kojem živim sa svojim roditeljima i oni brinu o mojim troškovima (barem jednim dijelom) - nemam recimo dodatne troškove oko stanarine (i, izmedju ostaloga, prehrane, što je dobro s obzirom da bi si sa studentskom prehranom još više sebi otežao cijelu pricu). Osim što imam taj jedan posao, mogu reci da imam i još jedan (iako, to ne smatram obvezom, nego više spojeno ugodno s korisnim). Naime, imam svoj karate klub (nešto više od godinu dana). Bavio sam se profesionalno karateom više od 10-ak godina. U "najboljim" godinama kada sam imao priliku uci u reprezentaciju (i - moglo bi se reci, bio u najboljoj formi) sam imao ozljedu. Radilo se, kako se to strucno latinski kaže, o luxation patelae (luksacija patele koljenu). Nakon terapije i mentalnih blokada, vratio sam se treniranju (ali nažalost više kreativno). Naime, prioritetni fakultet, financijsko stanje i ozljeda su bili moja realnost. Otvaranje mojeg kluba bilo je pocetno zamišljeno kao podružnica kluba u kojem sam ja trenirao prije (s obzirom da je moj trener obiteljski prijatelj). Kao što sam vec gore i naveo, problem sa kilogramima me prati cijeli život (i kad sam trenirao dvaput dnevno). U teoriji znam u vezi same prehrane, i tjelovježbe podosta, ali mi je kao i vecini, problem to realizirati u praksi. Trenutacna situacija je nešto problematicnija u posljednje vrijeme s obzirom da sam na visinu od 1,78 m došao do 95 kg. Ima tu naravno i mišicne mase, ali BMI i cjelokupno stanje u fizickom pogledu nije baš za pohvalu. Nakon treniranja i sve veceg sjedilackog nacina života (zbog faxa, posla i sl.) sam dobio još dodatnih kilograma. Ovdje sam kako bih naucio od vecih znalaca od mene i rješio problem. Imam realno postavljeni cilj kojeg namjeravam ostvariti - uravnotežiti prehranu, rješiti se viška kilograma, ubrzati metabolizam i redovitom tjelovježbom definirati svoje tijelo. Pritom se nadam i vašoj pomoci. |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jesi bacio look na moj web? Ili ova dva programa sta sam napisao tu?
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo pogledaj covjekovu sliku (no photoshop here) i bit ce ti jasno da njegovi savjeti vrijede
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |