Evo i mene! |
Post Reply |
Author | |
TinnaaZg
Cita FAQ Joined: 05 Prosinac 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Prosinac 2012 at 03:06 |
Eh da, citam vas vec dugo ali eto napokon da sam i ja postala clan tj.fitovac
Jako sam mlada, 20godina, ime mi je Tina i naravno imam par problemcica. Ja ih zovem problemcicima jer ih samo ja primjecujem. Visoka sam 154(ako se to može nazvati visinom) i imam 49-50kg ovisi kakve je vaga volje. Moj prvi problem je taj što želim totalno ravan trbuh, imam mali trbušcic ali nije ravan tj.nije onakav kakav bi ja htjela da bude. Drugi problemcic je moja guza koja je nekada bila jako lijepa ali zbog previše sjedenja i nerada izgubila je onaj lijepi oblik. Eh sad treci problemcic je taj što bi ja pokrenula tu svoju guzu i došla u teretanu, ali nemam sa kim. Jednostavno nisam taj tip cure da dodjem sama i pokušavam se uklopiti, znam da je glupo razmišljanje ali nemogu si pomoci. Nagovaram frendice ali ni jedna nije za akciju preko zime, sve su više za stvaranje idealnog tijela 1mj prije ljeta. I tako sam ja odlucila raditi neki workout sa youtube-a, ali opet gledam ja to i sve hvale i ne znam kojeg da odaberem, tako da bi mi dobro došao neki vaš savjet. Meni se nekako najviše svidja Jillian Michaels' 30 Day Shred workout, što vi mislite? |
|
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
mjenjas svako malo :D pocni s onim koji ti se cini najlakši ;) pa ajde prema vecemu i jacemu :D imaš i ovaj program jako dobar za pocetnike kojeg svima preporucujem :D
LINK : http://fitnessangels.net/hr/zapocnite.php Eh i da DOBRO NAM DOŠLA :)
|
|
TinnaaZg
Cita FAQ Joined: 05 Prosinac 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na linku, probat cu sa tim vježbama, pa ako budem jaka naci cu nešto teže :D
|
|
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
može :D
|
|
-TriP-
Cita FAQ Joined: 16 Studeni 2012 Status: Offline Points: 35 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla.
Probaj sa p90x programom. To ti je komplet dvd-a s koji se da fino izgradit tijelo. Naci ceš kakav torrent za skinut (stavio bi ti i link ali neznam dali smijem ) Sretno. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |