Biotech nitrox PUMP&BURN |
Post Reply |
Author | |
john_holmes
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Lipanj 2008 at 08:14 |
Pozdrav,
ja sam novi na ovom forumu.Vec dvije godine treniram i dosad se nisa m opterecivao puno s dodacima prehranom jer sam imao trenera koji je zaista strucan.No,on je sad otišao u drugu teretanu(Gulliver u Splitu) i nemam vremena se naci s njim da mi da neke savjete. Da malo steknete "razinu"na kojoj sam sad dati cu malo podataka o sebi u nadi da ce vama znalcima dati neku predodžbu o meni pa ce te mi tako lakše pomoci. 27g,visina š89cm,težina 95kg,genetski sam građen atletski ali ipak masno tkivo oko struka mi se najbrže prima i još sam malo jaci u kukovima tako da mi je to bolna tocka,dižem na benchu š30kg 6-8 puta,biceps kontrakcija 28kg jedna ruka 8 puta(to bi bile neke vježbe koje mi najbolje leže),trbušni su mi stvarno istaknuti mada ih uopce ne treniram. Po mom mišljenju trebao bih skinuti 3-4 kg da budem pravilo izdefiniran...ipak ljeto dolazi.... Kupio sam Nitrox pump&burn od biotecha(pijem 4tablete ujutro i 4 popodne jer tako preporuca proizvođac) cisto kao neka pomoc jer sad pijem izotech,odnosno izolat proteina od allstars-a(ujutro i poslije treninga).Ono što me zanima je mišljenje o Nitrox pump&burn?!Pogotovo od onih koji su ga vec koristili... Link na proizvod: http://www.systems-import.hr/product_show.asp?lang=hr&ID Product=77š&IDType=š&IDManufacturer=2&IDChild=5 Još jedno pitanje...ako sam na definiciji dali je pametno piti creatine(weider)? Edited by john_holmes |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |